Første udkast til digt...



2Tango
Som man siger - der skal to til en tango. Sluk musikken, og send ... [...]
Blandede tekster
20 år siden
10Første udkast til digt...
Jeg har sat mig for at skrive et digt til dig for ligesom at besk... [...]
Blandede tekster
20 år siden
2The song
Tell me there's a smile · behind your sad face · tell me there's a ho... [...]
Digte
20 år siden
4One way of making you stop
it's a climbing through a labyrinthine subjection · in a devastati... [...]
Digte
20 år siden
7Erklæring
kvinde ... · Jeg vil få dig til at glemme · de andre · jeg vil gøre dig... [...]
Digte
20 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
David Rex (f. 1972)
Jeg har sat mig for at skrive et digt til dig for ligesom at beskrive visse ting, der synes at være relevant ind i sammenhængen. Det er imidlertid sværere end beregnet. For det første er sammenhængen i sig selv ganske løs. Og så er der alle billederne. Billederne... Ganske, lad os sige - "ucensurerede" som de er. Det er ikke givet at de er velegnede til "offentliggørelse". De er meget detaljerede, og udmærker sig ved en fantastisk dialog, et replikskifte - der hele tiden kører i baggrunden.
Du er altid helt eventyrlig dejlig. Og dejlig eventyrlig. Og det er altid legende. Som på film. Vi ruller rundt i sengen -og griner... Før var det så fantastisk - nu er det morsomt. Før snakkede du om noget egentlig uinteressant - nu er du stille... kikker mig i øjnene.
Hvad er du bange for pludselig? Lad mig se på dig - du er jo dejlig. Ikke? Er du ikke smuk, og sexet og dejlig? Har du ikke "det"...? Før var du alt - den eneste kvinde i hele verden - jeg var fuldstændig væk i dig, du var det bedste jeg havde oplevet... nu er du så stille... "var det godt?"... "lad mig hente en øl..." Prøv engang at bliv siddende her - stille og rolig, her foran mig. Lad være med at tage noget på - bare sid her. Er du spændende...? Din person. Din personlighed. Dit indre menneske... Er der noget at komme efter? Hvis jeg tager din hånd, og fører den op til mind mund - og begærer dig igen...er du så spænende? En klog pige. Intellektuel. Selvstændig. Livserfaring og visdom. En kvinde... Hvis jeg kysser dine bryster, og mine øjne bliver fyldte af liderlighed... er du så en kvinde? Ikke en ung dum tøs... En kvinde...Har du tænkt mange tanker, om alt muligt - filosoferet over livet og tilværelsen? Du er jo smuk. Dejlig. Sexet. Dine ben. Hvis jeg ser på dig som en kvinde, der er interessant og klog og dejlig... Hvis jeg igen dykker stille ned imellem... Er du så ikke smuk. Er du så ikke fuldstændig tilbedt lige nu?
Ville du hente en øl? Netop som jeg sidder og har tankerne ved et digt jeg kunne skrive til dig. Så hent en øl... det er en god ide. Jeg har smagen af dig i munden - lad os bare dele en øl. Du er lidt mere utydelig på billedet hvor du henter øllen... som om du ikke ville være med lige der. Eller den gang du snakkede løs om det der, og viste mig rundt i dit liv - det var som om du kikkede væk imens du talte...Men du er dejlig. det tvivler jeg ikke på. Jeg tror på, at du er dejlig - når døren er smækket og vi har sagt farvel. Du er smuk og liderlig - og jeg ser på dig. "Skål "... den smager godt - vi er begge tørstige. Godt at få tørsten slukket. Var det ikke godt at få tørsten slukket...?
Jeg arbejder med det her digt til dig - og alle billederne af dig... Hvis nu jeg får et digt skrevet, så vil jeg sende det til dig. Og når du drikker af flasken, lukker du læberne ligeså stille - og kikker mig i øjnene. Og jeg vil gerne skrive et digt til dig... jeg vil skrive verdens bedste digt til dig... det smukkeste og bedste....! Tak... Du er den mest fantastiske kvinde jeg har mødt...
Jeg har sat mig for at skrive et digt til dig for ligesom at beskrive visse ting...

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 21/04-2004 21:44 af David Rex (KANKER) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 601 ord og lix-tallet er 16.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.