5Stinna fra Støvring
Stinna sidder og venter på sin kæreste i cafeteriaet i Føtex. · Hun... [...]
Kortprosa · parforhold, livsanskuelse
7 år siden
6Kvinden der talte til 10
Der var engang en kvinde der talte til 10, og bagefter gjorde hun... [...]
Kortprosa
20 år siden
5Rend mig i østrogenerne!
Hvorfor er jeg så fandens fyldt af østrogener? · Min barm fylder sg... [...]
Digte
20 år siden
2Magi' la Tour de France
Ohh du dejlige Engel uden vinger · som skæbnen har plantet ved min ... [...]
Digte
20 år siden
1Hjemløs
Kun min krop og min sjæl er mit hjem, er min borg ligenu · med de g... [...]
Digte
20 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Sofie Saper (f. 1966)
Jeg skriver, nu i desperation, stille desperation, men desperation. Jeg har ikke mere luft, hvis jeg havde haft, så havde jeg skreget i stedet - men jeg må ty til det skrevne ord. Til et utal af små sorte bogstaver, som selv i dannelsen af ord på ord, ikke giver mig vished om mening.
Jeg læser, har de sidste mange måneder læst et utal af hvide sider med et endnu større utal af små bogstaver og ord og jeg ved ikke længere hvad der er mit, hvad der hans og hendes og deres fra en anden verden.
Flugt? Nej ikke flugt, jeg ønsker ikke længere at flygte, men at få vished, vished ind i det uvisse. Det tågede, det mørke, det farlige, det fængslende.
Jagene.. de kom i natten.. men nu er de der også om dagen. De sætter sig i mit hoved og tvinger mig til at trække vejret roligt, men de holder ikke mit hjerte fra at dunke hurtigere og hurtigere, som bassen fra det bilstereoanlæg som lige susede forbi udenfor på den ellers lydløse vej.
Jeg vælger, altid - hele tiden.. alt er et valg lige nu for mig. Jeg tænkte ikke over de valg jeg gjorde før, det var uden betydning. Hvis det var forkert, valgte jeg bare om. Det var ikke valg. Nu vælger jeg og fravælger. Jeg har fravalgt min frihed.
Jeg tænker.. nej min frihed fravalgte jeg for lang tid siden, nu forsøger jeg at genskabe den.
Jeg tvivler.. mest af alt tvivler jeg. Derfor min desperation, min længsel efter at finde svaret, derfor skriver jeg nu.

Tavshed. Mine fingres ivrige tasten er forstummet.

Angst.

Hvad finder jeg? Hvad er jeg bange for? At finde afsky, sorg, ufattelig vrede, afmagt.. nej.. jeg er bange for at finde noget som er intet værd. At finde intet. At opdage at alt var formålsløst og intet værd.
Men hvad er værdifuldt? Hvad er det som fylder ens liv med værdi? Hvad er det værdifyldte liv når regningen skal gøres op til sidst?

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 26/04-2004 18:44 af Sofie Saper (Tawanda) og er kategoriseret under Klummen.
Teksten er på 336 ord og lix-tallet er 20.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.