6Jeg holder på min ret
Jeg holder på min ret til at hidse mig op · når du maser din lille ... [...]
Digte
10 år siden
4Intet er glemt
Vi har lagt fjendskabet på hylden. Midlertidigt. Vi er fanget und... [...]
Blandede tekster
11 år siden
1Som i en drøm
"Emily, vi går om tyve minutter," Emily så fra sin bog op på sin ... [...]
Noveller
11 år siden
0Min livshistorie - Kapitel 12
Beatles · Det er sjovt med Beatles. · Jeg har altid kunnet lide dem, ... [...]
Livshistorier
14 år siden

Puls: 5,5

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Michala Escherich (f. 1982)
Dette er så min livshistorie, der følger.
   Den er skrevet som jeg husker den. Den rå, ubearbejdede historie om Michala, kun vha. min egen hukommelse, hvilket vil sige, at der ikke er rettet andet end stave- og kommafejl, efter det først er skrevet. Sådan vil jeg helst have det, for sådan husker jeg det, og skal man have min livshistorie, skal man have den som jeg husker den, og ikke som den rent logisk ville se ud, hvis man havde set den udefra.
   Den bliver egentlig skrevet kun til mig selv, og derfor vil den sikkert ikke være så interessant for andre end mig selv at læse - og så måske lige dem, der er med i den.
   Kan ligeså godt være ærlig, og sige, at det er ikke hele historien I får, da jeg ikke synes, at hele historien rager hele verden. Nogle ting er kun mine... Derfor vil der måske til dels være rettet i netop denne version, men der er vel mere tale om censur, end egentlige rettelser.
   Jeg kan ikke love, at det kommer kronologisk, kan nok snarere love det modsatte, derfor vil jeg tro, at det er muligt at springe rundt i den, uden at læse alle kapitler (dog vil man måske støde på henvisninger til noget jeg tidligere har nævnt, men som man så, af gode grunde, ikke har læst).
   Jeg håber I vil finde det underholdende, og måske endda lærerigt (man ved aldrig), men som sagt, skriver jeg det ikke for underholdningens skyld, men kun fordi jeg selv kan lide at skrive om det.

Michala

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 02/08-2004 16:26 af Michala Escherich (Machula T.) og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 13289 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.