Min fantasi giver mig vinger


18 år siden 1 kommentar Kortprosa

1Min fantasi giver mig vinger
Jeg ligger her, og slapper af mens jeg tænker på dig, og hvor dej... [...]
Kortprosa
18 år siden
1En historie om kærlighed
Du spurgte mig: · "Hvor mange har du været i seng med?" · Og jeg lø... [...]
Blandede tekster
19 år siden
1I Nyboder
Midt i Nyboder ligger der en kirke. Et fristed, fra byens larm og... [...]
Blandede tekster
19 år siden
1Pont Neuf
Hende: · Dejlige J.. Jeg har savnet dig :o) Hvor blev jeg boblende ... [...]
Blandede tekster
19 år siden
1Fortid (ulykkelig kærlighed)
Hej ... · Du har ikke svaret min sidste mail, det kan der være fler... [...]
Blandede tekster
19 år siden
1Til Herlev-pigen
Dit selskab fascinerer mig · Dine kram giver mig kræfter · Dine kys g... [...]
Digte
19 år siden
1Uden titel
Jeg spørger mig selv: "Hvem er hun?" Hvem er denne vanvittig spæn... [...]
Blandede tekster
19 år siden
1Uden titel
Allerførst var det mystikken, der fascinerede mig. Det faktum at ... [...]
Blandede tekster
19 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Samy Dern (f. 1972)
Jeg ligger her, og slapper af mens jeg tænker på dig, og hvor dejlig du er. Jeg savner dig meget, og ville ønske at du var her. Derfor lukker jeg mine øjne, og lader min fantasi give mig vinger. Og langsomt hæver jeg mig fra min seng, og flyver rundt i mit soveværelse, ned af trapperne, ind i køkkenet, et par gange rundt i stuen, for derefter at søge ud af min havedør. I haven ved siden af, står min nabo og luger ukrudt. "Hej fru Rogert," siger jeg, og hun vender sig, og ser forbløffet på mig mens jeg langsom hæver mig op over Gillesagers snørklede tage. "Øh hej," siger hun og vinker med sine hænder iført havehandsker. Jeg vinker tilbage og begiver mig ud på min rejse, og under mig standser biler op, og folk træder ud mens de måbende står og peger op på mig. Men jeg er ligeglad, jeg flyver over huse og træer, langs veje og gader jeg ikke kender. Men jeg er ikke faret vild, for mit hjerte er min guide, og mit mål er sat. Jeg flyver mod den jeg elsker, dig som jeg ikke vil leve uden. Og dér er du, kommer gående i dine egne tanker, med tunge bæreposer i dine hænder. Jeg kalder dit navn, og du får øje på mig, smiler, og smider alt hvad du har mellem hænderne, mens du løber mig hastigt i møde. Jeg rækker dig min hånd, og du tager den, og jeg trækker dig ind til mig og holder dig tæt mod min krop, mens vi sammen flyver videre. Op i de højere luftlag, hvor måger skratter og undres ved synet der møder dem. Vi ler og søger højere op og sammen hæver vi os over, smålighed, misundelse, ondskab, jalousi, hæver os over alle dem, som tvivlede på os to, og vores indbyrdes kærlighed. Alt det lader vi tilbage. Vi er frie nu. Her er der kun os to, i selskab med millioner af stjerner, støvskyer og gasarter. Vi flyver af sted, uden at kigge os tilbage.

Vi leger skjul bland Mælkevejens millioner af stjerner, en komet kommer susene forbi nær os, og vi hopper op på og rider på den, mens vi kigger ud på solsystemets uendelige og slående skønhed.

Vi danser mellem stjernerne, og ligger os til sidst udmattede til rette i Saturns varme støv. Her tager vi os en lille blunder og da vi vågner igen, ved vi at det er tid til at tage tilbage, inden resten af verden vågner. Vi sætter derfor kursen tilbage mod moder jord, men inden jeg flyver dig helt hjem, drejer vi af mod Vestegnen, og i solopgangens klare skær, elsker i midtercirklen på Brøndby Stadion. Så er det tid til at tage hjem, og vi farter mod dit hus. Fuglene kvidrer i morgenskæret og du kysser mig farvel i din hoveddør. Jeg hører dig fnise: "Tak for en uforglemmelig dag min Skat!" da jeg søger mod Gillesager.

"Selv tak."

Baby, jeg er ikke millionær, og kan ikke give dig diamanter, eksotiske rejser og dyre pelse. Jeg har ikke yacht, privat chauffør, eller BMW med tonede ruder.

Men jeg har noget andet, og meget værdifuldt. Jeg giver dig mit hjerte, min beundring, min respekt og al min kærlighed. For jeg elsker dig utrolig højt, og jeg håber at vi kan være sammen for altid.

Sammen kan vi overvinde alt.

Også universet...

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 06/10-2005 22:22 af Samy Dern og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 566 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.