0Genkendelig
Jeg kender ganske udmærket dette sted. Jeg har været her før; det... [...]
Noveller
11 år siden
0Den forbipasserende
Hvad mon han tænker, hver gang han går forbi det hus? Han gør det... [...]
Kortprosa
11 år siden
2Jeg ønsker du mig aldrig vil slippe
Jeg ønsker du mig aldrig vil slippe, · Så urealistisk jeg med øjnen... [...]
Digte
12 år siden
0Der er så mange ting...
Der er så mange ting fra vore sind vi vil slette, · Men hvorhenne e... [...]
Digte
12 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Stefanie Andersen (f. 1991)
Jeg ville så gerne sprede denne glæde, som boblede inde i mig, som tusinde af springglade græshopper. Jeg ville så gerne have hele verden til at vide, hvor glædelig tilværelsen var. Hvor meget der var at glæde sig over lige denne dag. Jeg kunne ikke begribe, hvorfor folk gik rundt, og lukkede sig selv ind i deres egen personlige tykke skal. Jeg kunne bare ikke.

Jeg gjorde alt for at sprede mit gode humør; jeg gav alt, hvad jeg havde at tilbyde. Jeg stod på hænder, jeg dansede min krydrede tango og jeg klovnede endda med mig selv, for at se et lille smil på deres læber. Det var det eneste, jeg ønskede. Folk skulle vide, at der var en grund til at nyde dette liv, at det kunne betale sig at smile, når andre spredte denne åbenhjertige invitation.

Det hele ville også have været så meget nemmere, hvis ikke jeg havde været så forelsket. Forelsket i dette liv og denne store chance for at leve fuldt ud til mine dages ende. Hvis jeg havde vidst, at der ingen forskel ville være på dette samfund, blot fordi jeg selv havde fået en åbenbaring. Så ville jeg være fri for at prøve. Ja, det havde muligvis været muligt at få glæden og det dejlige smil frem på folks læber, hvis blot jeg var datter af andre forældre, og hvis blot jeg havde set anderledes ud, end jeg gør.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 05/06-2008 06:55 af Stefanie Andersen (steffy) og er kategoriseret under Kortprosa.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.