0Genkendelig
Jeg kender ganske udmærket dette sted. Jeg har været her før; det... [...]
Noveller
14 år siden
0Den forbipasserende
Hvad mon han tænker, hver gang han går forbi det hus? Han gør det... [...]
Kortprosa
14 år siden
2Jeg ønsker du mig aldrig vil slippe
Jeg ønsker du mig aldrig vil slippe, · Så urealistisk jeg med øjnen... [...]
Digte
15 år siden
0Der er så mange ting...
Der er så mange ting fra vore sind vi vil slette, · Men hvorhenne e... [...]
Digte
15 år siden
4Du er min sjæleven
Du er min sjæleven · Kom blidt og kys mig igen. · Dine øjne er så smu... [...]
Digte
15 år siden
0Jeg ved ikke om jeg tør
Jeg ved ikke om jeg tør · Fortælle hvad du ved mig gør · For jeg vil ... [...]
Digte
15 år siden
0Den forførende beruselse er mit sikre sted
Den forførende beruselse er mit sikre sted, · Dér får ingen dæmoner... [...]
Digte
15 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Stefanie Andersen (f. 1991)
Altid havde jeg følt mig ensom og alene i denne vide verden. Jeg havde ofte undret mig over, hvordan kærlighed og lykke, skulle lægge sig til rette hos mig. Ingen person havde jeg endnu mødt, som kunne tilfredsstille mig, og jeg havde ej heller følt, at jeg kunne levere et smagfuldt produkt til nogen anden. Jeg følte en ubeskrivelig pinsel, og uanset hvad jeg foretog mig, ledte mine tanker hen på tomrummet i den sorte ensomhed.

Men pludselig og uventet dukkede du op en velsignet solskinsdag, hvori fuglene sang den lykkeligste vise, og skyerne var fløjet bort til ære for menneskene hernede på kloden. Jeg var en tur nede ved den store sø denne dag. Du kom i glimt, og jeg var i tvivl i starten, hvordan jeg skulle få mere af dig at se. Du var uden tvivl det vidunderligste, jeg nogensinde havde øjet. Dog var det som om, at der var noget bekendt ved dig; som om at jeg allerede kendte dig. Jeg var opsat for at få mere af din skønhed og kærlighed.

Jeg jagtede dig dag og nat. Somme tide dukkede du op af dig selv, og andre gange måtte jeg kæmpe hårdt for at være sammen med dig. Men synet af dit smukke ansigt og den ubeskrivelige nærkontakt, var altid det samme. En følelse der overgik alt andet skønt.

Vi fandt vore hjerter mere og mere tætte, som tiden gik. Hvor end du gik, var jeg der. Hvad end du sagde, svarede jeg dig. Det var utroligt, hvordan vore bevægelser fulgte hinanden med slagets takt. Jeg nød blot at sidde i timer og betragte dine små og hemmelige træk, og det var så dejligt at føle din berøring på mit ansigt, når vi ikke kunne holde hænderne fra hinanden. Jeg var ikke alene længere, for du var der altid hos mig, som en tapper følgesvend. Vi var lykkelige sammen, du og jeg.

En dag så jeg på dig, som jeg så ofte gjorde. Intet var forandret i dit polerede ansigt, men jeg følte en usikkerhed fra dine øjne. Ligeså blev jeg usikker: Vi havde intet rigtigt gjort for hinanden. Vi havde ej vist hinanden frem på gaden og sagt, at vi var det lykkelige par. Vi havde ikke gået til fester sammen og sunget sange med de andre gæster.
   Ulykken viste sig frem som små krystaller i dine øjenkroge. Du tænkte det samme som jeg: Vi var ikke ægte sammen. Der var intet "du og jeg", intet "vi".
   Tårerne trillede i takt ned ad vore kinder som et synkrondansende svømmehold. Forskellen var blot, at vi intet hold var. Du kiggede mig dybt i øjnene, og jeg fandt ud af, hvem de velkendte øjne i virkeligheden tilhørte. Øjenkontakten forsvandt et kort øjeblik. Da jeg ville møde dine øjne igen, var det blot synet af mine egne øjne, der mødtes for enden af spejlet.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 05/06-2008 06:56 af Stefanie Andersen (steffy) og er kategoriseret under Noveller.
Teksten er på 477 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.