5Værelse til leje
Frugttræerne i forhaven stod med hundredvis af lyserøde blomster ... [...]
Noveller · gys
4 år siden
3Hvis bare jeg vidste
Ida og Sofie maser sig frem gennem den kødrand af mennesker, der ... [...]
Noveller
4 år siden
3*** Om en mand, der hedder Gunnar
Min mor og Gunnar har skrevet sammen i cyberspace i et stykke tid... [...]
Noveller
4 år siden
4***Om mammografi og om at stå på hænder
Jeg har tit diskuteret med min mand hvorvidt mænd er mere pylrede... [...]
Klummen
4 år siden
5***Om fedt, fitness og flirt
Jeg har nok (læs: helt sikkert) taget på her i julen, og orker sl... [...]
Kortprosa
4 år siden
7***Om min mor, net-dating og sushi
Lad det være sagt med det samme: Jeg elsker min mor, det gør jeg ... [...]
Noveller · kærlighed, mennesker, livet
4 år siden
26Dukken
Sofie satte sig på hug ned foran sin lillesøster og tog hendes hå... [...]
Noveller
8 år siden
19Samuels tempel
Jarn lukkede døren efter sig, og hallen genlød af hans skridt hen... [...]
Noveller · krimi
10 år siden
4Ravkvinden
Fra sin plads ved vinduet så hun ud på havet. Stormen var på sit ... [...]
Noveller
12 år siden

Puls: 2,4

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Helen Nyström (f. 1961)
Det var en skøn sensommerdag og vejret var fantastisk.

Cyklerne stod parkeret op ad træerne rundt omkring i skovbrynet, hvor Peter og 8-10 kolleger havde slået sig ned. Anledningen var den årlige firmaskovtur. Det var første gang han deltog, for han havde med forskellige plausible undskyldninger behændigt undgået tidligere arrangementer.

Han foretrak at have et forretningsmæssigt og professionelt forhold til sine kolleger og ønskede ikke at blande sit privatliv ind i det. Kollegiale aktiviteter uden for arbejdstid sagde ham intet.

Jeg har aldrig set hende før. Hun er smuk som en gudinde, når hun står der i solen. Kjolens tynde stof afslører hende lange slanke ben, hendes bryster og skræv. Det ophidser mig vildt.
   Ingerlise havde for en time siden sendt ham en sms. - Overlever du?

Ja, det gjorde han faktisk. Han var blevet overrasket over det fællesskab gruppen viste sig at have. For ham at se, var de alle meget forskellige, og alligevel kunne de finde en fælles platform at være sammen på. Indtil videre var alt ok, syntes han.

Jeg forsøger at bevare roen, men er alligevel helt elektrisk. Hver en muskel sitrer i min spændte krop. Som en rovdyr er jeg klar til angreb, når tidspunktet er rigtigt. Jeg nærmer mig og kigger på hende med et par smalle øjne.
   Kasper, den yngste layouter i afdelingen, havde underholdt med sine kærlige parodier på alle tilstedeværende. Peter var f.eks. blevet til en brølende løve der skræmte livet af enhver med sin bryske og voldsomme fremtoning. Alle var brudt ud i latter, da løven til sidst havde sat sig ned og var begyndt at nulre totter af sit hår. En vane som Peter havde haft fra lige barnsben, når han koncentrerede sig eller sad i sine egne tanker.

Jeg vil fortælle hende, at hun er smuk, men ord er helt unødvendige. Hun smiler til mig. Jeg tager hendes hånd. Jeg kan høre hendes åndedræt tæt på mit øre og kysser hende på halsen.
   Efter frokosten, lå han mæt og tilfreds på tæppet og kiggede op på skyerne der sejlede forbi. Han havde taget sin trøje af og brugte den som hovedpude. Græsset under ham var tørt og stikkende og duftede af hø. Lyden fra summende insekter blev nu og da overdøvet af et råb eller et grin. Flere sad endnu rundt omkring på tæpperne og spiste og drak, mens de pjattede og hyggede sig i hinandens selskab.

Han lukkede øjnene og sank endnu dybere ned i sin afslappede tilstand. Lukkede alt omkring sig ude. Han tænkte på Ingerlise og deres elskov i går aftes. Det havde været dejligt. Heftigt og eksplosivt. Han længdes efter hendes bløde lår omkring sig og duften i hendes hår.

Vi lægger os ned. Mine hænder vandrer rundt på hendes perfekte krop. Jeg vil udforske hver en kvadratcentimeter af hende. Jeg er Peter. Jeg har overgivet mig, Jeg har lagt mit våben og mit skjold.
   Han kom til at tænkte på en sommerdag for nogle år siden, da de lige havde mødt hinanden. De havde været ved stranden hele dagen og var blevet længe efter, at den sidste badegæst var taget hjem. Det var blevet aften og de havde elsket i vandkanten. Det havde været fantastisk og meget intimt. Bagefter havde de ligget og kigget på stjernerne og talt i flere timer.

Vi elsker uden at udveksle et eneste ord. Der er intet før og intet efter. Bare dette.
   En fjerbold landede på maven af Peter og rev ham ud af sit dagdrømmeri. Receptionisten Louise kom spurtende hen over græsset og skyndte sig at samle den op. - Hvordan har løven det?

Peter smilede. - Jo tak, udmærket. Grrrr!

Jeg kysser hende farvel. Vi skal aldrig ses igen og det gør os intet.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 19/04-2009 11:15 af Helen Nyström (Helen) og er kategoriseret under Noveller.
Teksten er på 620 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.