Min Kærlighedshistorie



0Mine svigerforældre
K, for kærlige, jeg føler mig hvert fald elsket · A, for anderledes... [...]
Digte
19 år siden
3I tought I knew you
So tell me how you are doing · How are you feeling? · It's not that I... [...]
Digte
19 år siden
1Hvis du kunne se mig!
Hvis du kunne se mig i · Dette sekund. · Ville du vide præcis, · Hvor ... [...]
Digte
19 år siden
2Ønsker!
Hvorfor spørger folk altid hvad ens · Højeste ønsker er! · Når de all... [...]
Digte
20 år siden
1Venter lige her
Langsomt mister jeg forstanden · Jeg hører din stemme i telefonen · M... [...]
Digte
20 år siden
2Tanker indeni mig!
Føler mig tom · føler mig alene. · Er bange for mine tanker, · når jeg ... [...]
Digte
20 år siden
5Så er man sgu dum!
Når du er dybt forelsket i en, · Som ikke elsker dig. · Er man sgu du... [...]
Digte
20 år siden
2Smerte
Smerten i mit hjerte er snart så stor, · At jeg ikke længere kan ig... [...]
Digte
20 år siden
1Jeg elsker alt ved dig, skat!
Jeg elsker dig, · Elsker at være sammen med dig, · Glad og smilende, ... [...]
Digte
20 år siden
0Signs
Laughter is the sign for happiness. · But it's rear you'll see me s... [...]
Digte
20 år siden
0Sandhedens time
Sandhedens time, har jeg ventet længe på at høre, · det hele fik lo... [...]
Digte
20 år siden
02 Bambus - 2 Liv!
Alene i en have, mellem lave buske · - en sommer. · Står 2 slanke og... [...]
Digte
20 år siden
0Veninder for livet
Når jeg sidder og tænker tilbage · På hvad vi to har været igennem,... [...]
Digte
20 år siden
0Varmen
Jeg bliver helt varm om hjertet, · for hver gang mine tanker svæver... [...]
Digte
22 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Pernille Bonvang (f. 1979)

CyperLoveAtFirstSight

   Jeg synes bare, jeg ville dele mit livs kærlighedshistorie med jer. Som alle ved, har det jo længe været meget populært at chatte over nettet. Det gjorde jeg også meget for 2 år siden. Jeg havde lagt min profil på Dating.dk og kiggede hver dag, om der ikke skulle være en eller anden sød fyr, som nu havde skrevet til mig. Det skal lige siges, at jeg havde så lagt billede med ind på min profil, og ville egentlig også helst kun svare på billedprofiler. Sådan havde jeg det i hvert fald til at starte med.
   Så havde jeg også ligesom lidt bedre tjek på, hvem det var, jeg sad og skrev sammen med. Vil da lige siges, at jeg har været ude på de første 10 blind date’s, og ikke en af dem var en succes, for jeg havde simpelthen alt for store forventninger til de fyre, jeg skulle mødes med. Og igen, så dem som lyver om deres udseende…jeg havde jo billede på, så der kunne de jo se, hvordan jeg ser ud.

Men men men, efter jeg så havde haft profil derinde på dating et pænt stykke tid, var der en som kaldte sig Raven, som havde skrevet til mig. Han havde skrevet lidt om sig selv, og det lød jo lovende, så jeg kunne ikke andet end at skrive tilbage til ham. Der gik så lidt tid med at vi skrev frem og tilbage til hinanden. Og fandt ud af hvem hinanden var, eller så godt man nu kan den slags over nettet. Efter et stykke tid udvekslede vi så telefonnumre, og skiftedes så til at ringe til hinanden. Det var både dag/aften og nat der blev ringet. Vi fandt ud af, at vi havde mange ting til fælles, og at vi snakkede ufatteligt godt sammen. Vi kunne simpelthen snakke sammen om alt. Lige fra følelser, til hvilken slags musik vi kunne lide at lytte til, hvor det sidste der med musikken så til gengæld var meget forskellig.

Den ene aften ringede jeg til ham, på hans mobil fra min almindelige telefon, og det endte med at vi snakkede sammen i 5 timer. Hvorefter han så fortalte mig, at han kunne ringe fra hans forældres firmatelefon…fjols!!!! Men jeg var sådan set allerede blevet forelsket i hans dejlige søde stemme, efterhånden som tiden gik. Og vi lå og skrev sms'er til hinanden efter vi havde lagt på fra samtalen, og så til langt ud på natten. Sådan uden at overdrive var vi faktisk allerede begge to faldet for hinanden. En mandag sidst i november aftalte vi så, at vi skulle mødes den kommende fredag. Og da jeg på det tidspunkt boede i lejlighed for mig slev, var det mest oplagt, at det skulle være hjemme hos mig. Men dum ide at aftale det så ”lang” tid i forvejen, for ugen sneglede sig bare af sted. Det kunne ikke blive hurtigt nok fredag for os begge to. Men det er jo meget normalt, at når man ved man har en aftale med ”fyren” så går tiden bare konsekvent langsomt. Og i ugen op til den fredag snakkede vi sammen flere gange om dagen.

Så endelig kom dagen, hvor vi skulle mødes. Jeg havde ondt i maven hele dagen på jobbet. Jeg kunne simpelthen ikke vente til jeg skulle hjem. For der skulle jo også ryddes lidt op i lejligheden, og jeg skulle i bad og gøre mig lækker! Vi havde aftalt, at han så skulle være der hele weekenden, og at vi om lørdagen skulle ind til København og i biografen. Da klokken var omkring 17.00, var jeg færdig i lejligheden og sad såmænd bare og ventede på, at jeg skulle høre fra Joachim (Raven). Der gik så heller ikke så lang tid, før han ringede til mig og sagde, at han nu holdt ude på parkeringspladsen. Om jeg ville komme ud og gå ham i møde? Og der var da ikke noget jeg heller ville. Jeg løb ud i gangen, og trådte i nogle udtrådte sko og gik så stille ud på vejen. Jeg fik øje på ham med det samme. Han havde jeans på og en hvid Diesel-trøje med lynlås. Sportstasken hang over skulderen, og vi kiggede langsomt frem mod hinanden. Da vi stod foran hinanden, gav vi hinanden et kram, som noget af det mest naturlige at gøre. Jeg indåndede hans dejlige duft. Det var skønt, endelig at se ham i virkeligheden. Og han var langt pænere end jeg havde turde forestille mig, så jeg blev glædeligt overrasket. Vi gik så sammen ned i lejligheden som lå i kælderen. Han fik overtøjet af og satte tasken, og så satte vi os overfor hinanden i sofaen. Vi var stille lige til at starte med, for vi skulle jo lige se hinanden an. Men så lige pludselig gik snakken bare, som når vi talte sammen i telefonen. Det var en dejlig fornemmelse, og jeg fik med det samme total ondt i maven, men alligevel på en dejlig behagelig måde. Vi rykkede sådan lidt tættere på hinanden i løbet af aftenen, og hver gang Joachim kiggede på mig, blev jeg helt varm om hjertet.
   Vi så lidt fjernsyn, og jeg sad så i hjørnet af sofaen og stille rykkede Joachim tættere op til mig, så han sad med ryggen op af mig. Det var dejligt. Og han hvilede hovedet sådan lidt på min skuldre, og jeg må indrømme, at jeg bare havde sådan lyst til at kysse ham i nakken og på halsen, når han sad så tæt på. Der gik da heller ikke særlig længe, før han vendte hovedet og så uden ord, bare kærlighed og følelser, kyssede vi inderligt hinanden. Som om vi begge to havde siddet og ventet på det, men ikke havde turdet tage det første skridt.
   Vi sad oppe til sent og hvad der så skete da vi gik i seng, det kan der måske komme en anden historie ud af, men ikke på denne side.

Kort og godt, så har vi været sammen lige siden. Jeg er så flyttet hjem til hans forældre, da jeg blev uden arbejde og ikke havde råd til at betale på dagpenge. Men vi leder så efter noget at flytte ind i sammen, men det er lidt svært.
   Men lige meget hvad folk siger om at mødes over Internettet, kan det sagtens forekomme. Og vi elsker hinanden.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 23/02-2002 15:21 af Pernille Bonvang (nille_bonvang) og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 1064 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.