0Fiksering
De holder fast, stramt fast om mine hænder og fødder. · De siger de... [...]
Blandede tekster
13 år siden
1Naturens børn
De smiler, de leger, de griner, de ler; · De hopper, de danser, de ... [...]
Digte
13 år siden
0Paradis?
Barberbladet ligger i min hånd. Bladet rører mine fingre. Jeg er ... [...]
Blandede tekster
13 år siden
2Forpint
Jeg løber, men hvorfor løber jeg? · Jeg spæner, men hvad spæner jeg... [...]
Digte
13 år siden
5Tidslen og Rosen
Skyggerne kommer, vinden blæser, sammen danser de i takt til en s... [...]
Blandede tekster
13 år siden
0Osteklokkerne
De ser på mig, alle disse mennesker, som er fanget inde i deres l... [...]
Blandede tekster
13 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Malene Gajhede Karlsen (f. 1989)
Barberbladet ligger i min hånd. Bladet rører mine fingre. Jeg er bange, men kan ikke vende om, min bedste ven og fjende "monsteret" har taget over. Jeg kan føle bladets spids på min hud, mine fingre dirre, jeg er rigtig bange, bange for det "monsteret" allerede har bestemt jeg skal gøre!
Det bløder, den røde væske forlader lige så langsomt min lille krop. Jeg mærker "monsterets" glæde fylder mit hoved, får min krop til at slappe af, min frygt bliver forvandlet til en lettelse, godt det snart er ovre! Det stopper ikke, "monsteret" har bidt sig fast, han vil ikke lade mig være, min kontrol forsvinder som hans tager over. Jeg må indse at jeg enten kan kæmpe imod og tabe, eller overgive mig, hengive mig til hans hypnotiske tankegang, hvor død er lig med at leve.
Jeg kan mærke min krop syne hen. Den røde væske forlader min krop i stadig større mængder, det er for sent at vende om, fortrydelsesretten er ophævet, monsteret har vundet! Jeg forbereder mig til begyndelsen på enden... 20 år er vel også en alder, det var vel næsten 20 for mange?! Jeg prøver at skifte tankebane, sige til mig selv, at det ikke er for sent at vende om, men "monsteret" ler mig op i hovedet, jeg er i sandhed en slagen kriger, eller kujon, for jeg har nok aldrig rigtig kæmpet.
Der kommer en engel, hun snakker med en stemme, som virker bekendt! Jeg har hørt hende før, mon mine forældre også er her i Himlen? Englens stemme lyder forskrækket, det undrer mig, for Paradis skulle jo være så godt et sted! Hun er bange, helt sikkert bange! Hun snakker i telefon, hun snakker om skadestue, det undre mig, for der er vel ingen syge i Himlen?! Hun holder mig i hånden, som der kommer nye stemmer ind i rummet. De er ophidsede, hvad sker der? Måske er det dommere, måske er jeg ikke god nok til Paradis, måske skal jeg i stedet leve under jorden sammen med de andre slagne piger, hvis "monstre" også vandt den krig pigerne ikke selv havde startet.
Jeg bliver løftet op og lagt på et leje. Her får jeg noget i næsen og et prik i hånden, hvorfra der kom noget underligt koldt ind. De ruller med lejret, en mærkelig følelse af intethed omslutter mig, her ved jeg, at jeg ikke er død, for Himlen føles i hvert fald ikke sådan!
Jeg vågner, englen var ikke fra Himlen, hun var et personale, og stemmerne ej dommere, men Falckreddere. De reder mig fra "monsteret" vold, men kun for en stund! Lige nu lever jeg, men hvad med i morgen? Helvede lige nu, i morgen måske Paradis?

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 20/07-2010 13:20 af Malene Gajhede Karlsen (Lille M) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 449 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.