Hun har ingen fantasi


10 år siden 6 kommentarer Klummen

3I morgen
Hendes pegefinger følger en af de blå streg opad. De små hår føle... [...]
Noveller
7 år siden
20Under overfladen
Elena er faktisk en helt normal pige. Eller, det vil sige, lige b... [...]
Fantasy
9 år siden
4Photoshop effekten
Hun står foran spejlet. Drejer fra side til side. Retter ryggen o... [...]
Kortprosa
9 år siden
6Et forpasset øjeblik
Min kuffert ruller skramlende over fliserne og laver unødig meget... [...]
Kortprosa
9 år siden
7Dumme Anders
Han sidder ved bordet. Foran ham ligger arket. Arket med alle de ... [...]
Kortprosa
9 år siden
1Hun er for god til mig
"Luk nu op Bettina" siger jeg og banker forsigtigt på døren. Jeg ... [...]
Kortprosa
9 år siden
4En helt går med sværd
Skoleklokken ringer. De andre i min gruppe rejser sig støjende og... [...]
Essays
10 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Kristina Nøddebo Balle (f. 1988)
Hun cykler med rasende fart mod sit bestemmelsessted. Undrer sig over hvornår "de grå herrer" fik magten i hendes liv. Der er aldrig tid nok. Ikke tid til sig selv. Ikke tid til andre. Ikke tid til andet end det højst nødvendige. Hun er jo heller ikke barn længere. Hun er blevet et voksent menneske der har et rigtigt liv. Et travlt liv. Hun tramper hårdt i pedalerne. Den kendte stikken i siden begynder at melde sig. Men det gør ikke noget, den kender hun jo. Det går over. Og hun har travlt. Rødt igen! Det kan da ikke passe! Skal hun tage chancen? Nej. Hun må bremse hårdt op. Dækkene hviner. Hun tripper, trommer med fingrene på styret. Kom nu videre!

Hun ser ned. På jorden ligger et lille blomsterblad. Nej, vent. Det er da ikke et blad, er det? Det ligner vinger! Et sæt vinger på et lille bitte væsen. Hun blinker med øjnene. Nej, det er bare et blad. Sådan noget pjat. Men hvad nu hvis det var et sæt vinger? Et sæt vinger på en lille alf. En alf der er kommet til skade.
Pludselig er der nogen der ringer med en ringeklokke. Hun ser op. Det er blevet grønt. Hvordan kunne hun dog misse det? Hun sætter sig op og tramper igen i pedalerne. Lader blomsterblad være blomsterblad. Hun når frem til næste kryds. Må stoppe igen. Hun kan ikke lade være med at kigge sig tilbage!

Som barn havde hun altid drømt om at opleve noget magisk. Havde håbet at blive fanget i en elverhøj. Nu er chancen forpasset. Hun er blevet voksen, og er for gammel. Tænk hvad hun er gået glip af, hvad hun kunne have oplevet! Måske ville alfen med de små vinger være venligsindet og ville belønnede hende med et ønske. Eller, den lille alf blev forfulgt. Hun kunne blive kastet hovedkulds ind i et eventyr hvor det var op til hende at redde hele den eventyrlige verden. 
Bladet kunne også være en nøgle. En nøgle der var lagt netop der for at føre hende til en parallel verden, hvor det ville vise sig at hun var en længe savnet prinsesse! Eller den kunne være en del af et puslespil der, når det blev samlet, rummede evnen til at frigive en god ånd der var blevet fængslet af onde kræfter! Eller også var det en fælde. En fælde plantet af en troldmand. En ond heksemester, der kendte til hvilke evner hun besad, og ville have hende af vejen. Når hun berørte det lille blad ville hun forvandles til sten, og kun en ridder kunne vække hende til live igen. Med et kærlighedskys!

Men nej, hun har forpasset sin chance. Der er ingen eventyr. Hun er da også alt for gammel til eventyr. Det er noget for børn.

Og desuden har hun slet ikke fantasi til den slags!

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 02/11-2010 09:28 af Kristina Nøddebo Balle (Nøddebo) og er kategoriseret under Klummen.
Teksten er på 456 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.