3I morgen
Hendes pegefinger følger en af de blå streg opad. De små hår føle... [...]
Noveller
7 år siden
20Under overfladen
Elena er faktisk en helt normal pige. Eller, det vil sige, lige b... [...]
Fantasy
9 år siden
4Photoshop effekten
Hun står foran spejlet. Drejer fra side til side. Retter ryggen o... [...]
Kortprosa
9 år siden
6Et forpasset øjeblik
Min kuffert ruller skramlende over fliserne og laver unødig meget... [...]
Kortprosa
9 år siden
7Dumme Anders
Han sidder ved bordet. Foran ham ligger arket. Arket med alle de ... [...]
Kortprosa
9 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Kristina Nøddebo Balle (f. 1988)
Jeg er et meget socialt menneske. Det er ikke noget jeg bare siger. Jeg er virkelig god til det der med at møde nye mennesker. Jeg kan tale om hvad som helst, med hvem som helst!

Tag for eksempel sidste weekend. Jeg var nede på "Walk In" sammen med to af mine veninder. Der stod en af de der skater-typer. I ved, en af dem med kasket, løse bukser og en tung guldkæde. De fleste andre havde nok ikke turde snakke med ham, men jeg var ikke bange! Jeg gik mig bare hen til ham, og snakkede som om vi altid havde kendt hinanden! Han var totalt hot. Han kunne også ret godt lide mig, han accepterede mig i hvert fald på Facebook i går!

Det er som om jeg ikke kan styre den sociale egenskab jeg har! Jeg kan slet ikke lade være med at tale med fremmede! Det er faktisk en trang. Det er jo også nemt når man er udadvendt og tolerant - som jeg er. Jeg har absolut ingen fordomme. Der burde virkelig være flere som mig! Så ville verden helt sikker blive et bedre sted.

Jeg sætter mig ned på et af de sæder der vender i togets kørselsretning. Længst mod vinduet. Jeg bliver så let køresyg. Fødderne smækker jeg op på sædet foran mig. Der er langt til Odense, men jeg har aftalt at mødes med Jesper, igen. Ham mødte jeg for første gang i onsdags. Han var i København for at besøge sin fætter! Det skal nok blive sjovt.

"Undskyld, må jeg have lov at sidde her? Jeg vil så gerne sidde ved vinduet". Det er en gammel dame der spørger. Hendes hår er tyndt og gråt. En typiske gamle-dame-frisurer. Hun har en af de der kiksede nederdele på, der går helt op til maven. Og så har hun læbestift på! Helt ærligt, hvorfor er der ikke nogen der fortæller gamle mennesker at de ikke skal bruge læbestift! Jeg tager sukkende fødderne ned fra sædet foran mig. Jeg sad lige så godt! Jeg finder min telefon frem. Bare der var nogen der havde skrevet. Jeg begynder at skrive en sms til Joacim.

"Det er godt nok en smart telefon du har der" siger den gamle dame. Jeg hæver øjenbrynene og finder mine øretelefoner frem og putter dem i ørerne. Bare Joacim snart svarer, jeg trænger til at være social.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 05/12-2010 12:07 af Kristina Nøddebo Balle (Nøddebo) og er kategoriseret under Klummen.
Teksten er på 396 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.