Skabs-romantikkere vs. Virkeligheden


11 år siden 2 kommentarer Klummen

2Og så kom han...
Uanset hvor hårdt du kæmper imod, så må du på et eller andet tids... [...]
Klummen
11 år siden
2Dødens magt
At miste en man har kær · Det kan godt gøre en mor ret så sær · Alt d... [...]
Digte
11 år siden
2De sene nattetimers melankoli
Klokken er endnu en gang blevet alt for mange. Jeg ved, at jeg sk... [...]
Essays
11 år siden
2Hey, hvem har dog stilet et klaver der?
Hvorfor i alverden står der et klaver midt på kajen?! Jeg har nu ... [...]
Klummen
11 år siden
1Flersidet æstetik
Okay, jeg indrømmer det: jeg kan virkelig godt lide luksus! Det e... [...]
Essays
11 år siden
2Skabs-romantikkere vs. Virkeligheden
Hmm hvad skal man sige.. Alle leder efter det perfekte match! Sel... [...]
Klummen
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Tinella Jelstrup Thorgersen (f. 1992)
Hmm hvad skal man sige.. Alle leder efter det perfekte match! Selvfølgelig er jeg en af dem. En af de piger der bader sig i urealistiske kærligheds film og romaner. En af dem der elsker Daniella Steel og skuespillere som Cameron Diaz, Sandra Bullock, Channing Tatum, Chad Michael Murray og så videre og så videre. :0 En af de piger der forsøger at leve i en fantasiverden, hvor alt er godt, hvor alt dårligt bliver ignoreret! En af de piger, der, hvis hendes liv blev lavet som en romantisk komedie, godt ved at hun nok ikke ville bære hovedrollen, men måske en af hovedrollens veninder, der alligevel finder drømmefyren i den mandelige hovedrolles nørdede ven. Hvorfor er det egentlig at vi piner os selv med at sidde og glo på alle disse totalt urealistisk eventyr?! Hvorfor dropper vi ikke fantasiverden og begraver os i virkeligheden?! Erstatter filmene med de daglige nyheder?! Svaret er simpelt! Fordi virkeligheden er alt for skræmmende.. Vi har behov for en hvis portion naivitet for at overleve med "glæden i behold".. Derfor ignorerer vi de dårlig ting og prøver at fremhæve de få gode der er.. - Vi ved godt at prinsen ikke kommer ridende på en hvid hest og siger ting som: "Jeg har vidst det lige fra første gang jeg så dig", "Jeg kan ikke stoppe med at tænke på dig" og "uden dig er det ikke værd at leve" - men vi har da vel lov at håbe!! Alle os skabs-romantikkere, der ikke har en realistisk chance for at finde kærligheden inden for den nærmeste fremtid, VI HAR DA VEL LOV AT HAVE VORES NAIVE-UREALISTISKE-ROMANTISKE-FILM-FIX EN SJÆLENDT GANG I MELLEM!!! Og ja, vi har også lov til at græde gennem den halve film.. Ikke nødvendigvis fordi selve filmen er sørgelig, men fordi vi får en smule ondt af os selv, i de øjeblikke vi rent faktisk indser at vi ikke har en jordisk chance for at opleve det som parret i filmen kommer ud for. Og ja buhu hvor er det synd for os og ihh hvor har vi det forfærdeligt og åh hvor vi godt ved at I gør grin med vores overdrevne selvmedlidenhed, men vi er faktisk ligeglade! Vi elsker vores midlertidige drømmeverden, så lad os have den i fred mens vi kan, for inden længe går realiteterne for alvor op for os, og til den tid skal der mere end et par hotte skuespillere og en plade chokolade til at løse det problem!

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 02/09-2012 14:17 af Tinella Jelstrup Thorgersen (Tinella Thorgersen) og er kategoriseret under Klummen.
Teksten er på 413 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.