3Virkelighed
Jeg er træt af at skrive om kærlighed. · B siger, jeg ville være gl... [...]
Digte
10 år siden
6Tornerose
Jeg husker ikke · men tyvene har stjålet solen og skilt den ad · begr... [...]
Digte
11 år siden
5Prolog (vi er historier)
Jeg kan ikke skære min hud åben og vise dig, hvad der findes inde... [...]
Blandede tekster
11 år siden
2Og du elskede en drømmer
Før vi løb bort, var du glad, og dine øjne mildere. Dengang når d... [...]
Blandede tekster
11 år siden
2Til de, som stjæler månen
Du er her ikke, og det er evigt regnvejr i lejligheden, der aldri... [...]
Blandede tekster
11 år siden
4Planetpige
Men hvis du spørger, er jeg stadig Pluto; · Planeten som blev opkal... [...]
Digte
11 år siden
3Tilværelse
Klokken er 00:12, da jeg vågner til lyden af dine urolige fodtrin... [...]
Blandede tekster
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Clara Lech (f. 1995)
Du er her ikke, og det er evigt regnvejr i lejligheden, der aldrig vil blive vores. Månen fortæller mig historier om det univers, du lever i nu, og jeg ønsker mig til samme planet som dig.

Engang hadede jeg at sove med min kind mod dit bryst, fordi lyden af dit hjerte altid formåede at holde mig vågen. Nu ekkoer tomheden af dit fravær i mine øregange, og jeg ønsker mig tilbage til milde morgensmil og støjende nætter. Minderne synes ikke længere at være mine. De falmer. Giv mig dem tilbage;

Giv mig efterårs natten hvor træerne blev til edderkopper, og vi dansede under stjernerne, og spøgelserne rakte ud efter vores ben, men vi udviklede vinger, da vi faldt. Det her vil altid være vores, græd du med ansigtet begravet i mit hår. De kan ikke tage det fra os. Men hver eneste morgen stjæler tyvene månen, og jeg forstår først, at jeg savner den, når ikke den længere er her. Hører du, hvad jeg forsøger at sige? Jeg ønsker dine kaffekys tilbage, såvel som vores skænderier, og hvordan de endte på sofaen med filtret hår og ødelagte kroppe.

Jeg vil lade dig skille mig ad, blot for at samle mig igen. Jeg vil lade dig erstatte mine organer med lys. Jeg vil efterlade dele af mig selv som støv på hylderne i dit værelse, partikler som danser i eftermiddagssolen. Jeg vil begrave mine drømme under disse trægulve, hvis blot månen lover mig, at du vil vende hjem. Husker du? Cigaretter på terrassen og rødvin under vores tunger. Vi forsøgte os med rim, men de endte altid i latter og ord, vi selv fandt på.

Jeg vil glemme, hvor irriteret jeg blev, når du forsøgte at synge med på sange, du ikke kendte ordene til. Jeg vil holde op med at forsøge at skubbe dig bort, at bede dig hade mig. Jeg vil lære mig selv at kunne sige, jeg elsker dig, imens du endnu er vågen. Jeg forstår det jo nu; det er ikke nok, at du blot ved det. Jeg vil holde mine løfter og forsøge at få ordet kærlighed til ikke at synes så stort, så forkert i min mund. Vil det gøre det bedre? Vil det kunne bringe dig tilbage?

Du er her ikke. Engang imellem kravlede du ud af virkeligheden og ind imellem siderne af bøger og besteg bjerge og besøgte pyramider i dine tanker. Nu er du blot et fragment af hukommelsen, og andre mænds munde har rørt min, siden du sidst kyssede mig. Jeg tænker på dig som en stjerne, for jeg fik engang fortalt, at glimtene, vi ser i aften, stammer fra stjerner, som allerede er døde. Jeg mærker dig i alt; erindringen om dig rumsterer endnu mig, sitrende i mine fingerspidser.

Jeg hader, at du ikke længere kan være min planet. Jeg hader, at du løb tør for ilt. Jeg hader, at du ikke er - og lad mig gøre det så simpelt, som det kan blive; jeg savner dig.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 19/05-2013 22:49 af Clara Lech (JegerClara) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 498 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.