0Snegle-Mobberi
Jeppe var en lille gul snegl. Han lignede slet ikke de andre, de ... [...]
Kortprosa
10 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Mads Nannerup Pedersen (f. 1992)
Jeppe var en lille gul snegl. Han lignede slet ikke de andre, de andre var blå. Jeppe havde også to bitte små og grimme følehorn, modsat de andre der havde store pæne følehorn. Jeppe var også fra Langbortistan, mens de andre var fra landet eller der omkring. Så Jeppe var meget anderledes. Han blev mobbet af de andre.

Nå, men lad os komme igang med historien. Hells-Snails (Helvedes-Snegle)var ude i frikvarteret da de så Jeppe. De gik hen til Jeppe med deres smørrede smil, anført af deres leder, Kenneth. Jeppe stod mellem nogle bænke mens han sad og spiste sin frugt. Hells-Snails kom hen til ham, eller de var lige ved. Jeppe så dem lige, han løb og løb, - eller så hurtigt som en snegl nu kan løbe -. De andre snegle var dobbelt så hurtige som Jeppe. Jeppe var begyndt at slime rigtig meget. Der dannede sig en kæmpe pøl bag ham. De omringede ham, så han kunne ikke komme ud. De tog ham, og gav ham sneglehus vand (ligesom buksevand).

Jeppe forsvandt hen bag et træ, han kravlede ind i sit hus og græd. En tåre faldt ned af kinden, den gled så videre hen til et græsstrå, græsstrået var formet som en rampe, så tåren lavede en salto mortale og et flikflak i luften. Og så videre hen til den nye pige i klassen. Hun hed Aff. Hun så også lidt anderledes ud, nej vent hu-hu-hun lignede jo Jeppe på en prik! Jeppe kiggede over på Aff, imens sad Aff med sin snailphone (iphone). Så kiggede Aff endelig over på Jeppe. De snakkede med hinanden, lige pludselig sagde Jeppe at han bliver mobbet. Aff kiggede op på ham. Jeppe tænkte at, nu skulle hun til at sige at hun også bliver mobbet. Men det sagde hun ikke, hun sagde derimod: "Ad, har jeg lige talt med en taber". Jeppe græd endnu mere.

En anden pige kom grædende hen til et træ tæt på Jeppe. Jeppe slimede over til hende. Han spurgte hende hvorfor hun græd. Hun svarede: "Det er fordi jeg bliver mobbet af AK81 Snails, som er Hells-Snails støttegruppe, og forresten så hedder jeg Aicha, og så er jeg Affs tvillingesøster". De snakkede og snakkede. De aftalte at sige det med at de blev mobbet, til læreren.

Da de kom ind fra frikvarteret sagde deres lærer at hun skulle over at arbejde på en skole der hed Kærbyskolen. Hun sagde at Kærbyskolen var den skole med de sødeste elever i hele verdenen. Men efter som at Læreren skulle flytte, så skulle de have en ny lærer. Nu var spørgsmålet så bare: kan de betro sig til den nye lærer.

Den nye lærer trådte ind i lokalet. Hun så flink ud, og hun lignede en man kunne betro sig til. Hun hed Vida. Nogle af pigerne kendte hende i forvejen. For hun var også dramalærer. Da hun præsenterede sig selv, sagde hun at hun også var trivselslærer. Jeppe og Aicha kiggede på hinanden. De vinkede med følehornet samtidigt. Vida valgte Aicha. Aicha
   fortalte AK81 Snails mobbede hende. Efter en lang snak hvor det hele var blevet diskuteret med vidner og historier.

AK81 Snails blev sendt ned til rektor. Han fandt nogle videoer hvor de mobber de andre. AK81 Snails blev bortvist. Så var det Hells-Snails tur. Jeppe forklarede at de havde mobbet ham siden de gik i 2. klasse. Vida kiggede over på Kenneth. "Du skal ikke mobbe Jeppe!".  Jeppe sagde: "Jamen, de har også givet mig sneglehus vand!" (Buksevand). Vida smed dem ned til rektor. Han viste dem nogle videoklip hvor de mobber Jeppe. Nu blev Hells-Snails også bortvist.

Men, nu hvor der ikke var nok i klassen, blev de flyttet til Kærbyskolen - skolen med de sødeste elever -. Da de kom ind i klassen var der god og glad stemning i klassen. Der var ingen der mobbede i klassen og heller ingen grupper og kliker.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 27/07-2013 07:49 af Mads Nannerup Pedersen (wjatman) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 651 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.