1Simons store gilde 5
Den klamme ungarske langgossælger Pfister havde tænkt sig at slå ... [...]
Kortprosa
7 år siden
0Simons store gilde 4
Da de fleste var blevet mætte, blev der spillet op til Limbo (et ... [...]
Kortprosa
7 år siden
0Simons store gilde 3
På fortovet lå ridderpræsten i en blodpøl, og der var bomstille, ... [...]
Kortprosa
7 år siden
1Simons store gilde 2
Inden for var festen så småt ved at komme i gang. Den lystige hav... [...]
Kortprosa
7 år siden
3Simons store gilde 1
Simon besluttede at holde et et mægtigt gilde for alle sine hoved... [...]
Kortprosa
7 år siden
1Havenes Beskytter 7
Kejserens store legerum var fyldt med alskens legetøj fra den sto... [...]
Fantasy
8 år siden
2Havenes Beskytter 6
Tuk-tukken brød sammen umiddelbart før de nåede frem til paladset... [...]
Fantasy
8 år siden
4Havenes Beskytter 5
Da de steg af toget, blev de totalt blændet af den gyldne bys ove... [...]
Fantasy
8 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Simon Katona-Peyk (f. 1992)
Omsider lykkedes det den gale videnskabsmand Heinz Zimmer at klone sig selv. Resultatet var forbløffende: foran ham stod hans tro kopi. Den eneste lidt irriterende forskel var, at kloningens hår var flottere end hans.

Klonen rakte hånden frem og præsenterede sig: Heinz Zimmer, videnskabsmand, gift.

Heinz Zimmer smilte og sagde: der er vist meget, du skal have lært, hvortil klonen svarede: i lige måde.

At have fremstillet en klon viste sig at være ikke helt uproblematisk, der var forskellige problemer forbundet med situationen: klonen havde det med at føle sig lidt for meget hjemme: han kneppede konen og jog hunden ud, begge dele irriterede Zimmer en del. Zimmer-2 åd hvad der var i køleskabet og gik uafbrudt i videnskabsmandens tøj. Efter toiletbesøg var brættet og kummen meget beskidt. Han var hele tiden ligesom et skridt foran. Når f.eks. Heinz Zimmer skulle i bad var klonen der i forvejen, og når han skulle på universitetet, var bilen væk. Klonen kørte som en idiot og fik et hav af fart- og parkeringsbøder, som Zimmer måtte betale. Det var en uholdbar situation, og stakkels Zimmer anede ikke, hvad han skulle stille op. Hans kone kunne efterhånden bedre lide klonen og det kunne børnene også.

En dag da Zimmer skulle holde et foredrag på en videnskabelig kongres, dukkede Zimmer-2 op og holdt et perverst foredrag om knepning i al almindelighed. Det vakte en umådelig skandale og den uheldige Heinz Zimmer blev ekskluderet af det videnskabelige selskab. Hans undskyldning og forklaring om klonen blev afvist. Nu fulgte uheld på uheld: Zimmer-2 stjal en bil med børn i og kørte bort og forlod den i skoven. Zimmer blev arresteret og kom på alle avisers forsider. Det kostede ham fjorten måneders fængsel plus en fyring. Hans kone smed ham ud af huset og levede sammen med hans dobbeltgænger.

I lang tid var han hjemløs og tilbragte sine nætter på herberg for hjemløse.

Han drømte om hævn og drab på sin dødsfjende dag og nat, mens han sank længere og længere ned på samfundets bund. Han fandt mad i restauranternes skraldespande og tiggede på gaden. Hundene pissede på ham og katte hvæsede af ham, når han gik forbi. Det var en total elendighed.

En skøn sommerdag stødte han ind i klonen, konen og børnene på gaden. De spiste iskager og var glade. Han yppede klammeri med Zimmer-2 og endte med at få en ydmygende røvfuld på åben gade.

En dag plantede han en hjemmelavet bombe i familiens bil og håbede på den måde at slippe af med fjenden, når denne kørte på arbejde i KFC. Uheldigvis var det ikke rivalen, men konen og børnene der først anvendte bilen for at købe ind. De blev sprængt i luften.

Nu var der kun Zimmer og Zimmer-2 tilbage på scenen. Det endelige opgør fandt sted en aften ved syvtiden, da de efter telefonisk aftale mødtes i en park i nærheden af deres hjem. Aftalen var, at de skulle være ubevæbnede, men klonen medbragte en brødkniv med hvilken han myrdede Zimmer. Efter drabet sprættede han lystent sin modstanders mave op og pissede på liget.

Moralen i denne historie er, at man skal være varsom med videnskaben

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 12/08-2013 14:17 af Simon Katona-Peyk (SimonKP) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 525 ord og lix-tallet er 34.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.