Den Lille Kattekilling Og Den Grimme Ælling



1Den lille pige i troldetræskoven
Der var engang en lille pige der boede under et troldetræ. · Hun va... [...]
Eventyr og fabler
11 år siden
3En virkelig historie om min oldemors ånd
Jeg var lige flyttet ind i min oldemors lejlighed sammen med min ... [...]
Blandede tekster
20 år siden
1Lille Tårer
Lille Tårer. · Tåren, · Der ramte min kind. · Lille Tårer. · Tåren, · Trill... [...]
Digte
20 år siden
0Telefonen ringer
Telefonen ringer. · Ringet er fra dig. · Telefonen ringer. · Du ringer,... [...]
Digte
20 år siden
0Sodavand
Sodavand. · Kan bruse. · Sodavand. · Kan smage sjovt. · Sodavand. · Har for... [...]
Digte
20 år siden
1Mænds lidenskab
Tom ville dagen blive og ulidelig natten. · Goldhed og tristhed vil... [...]
Digte
20 år siden
0Hånden
Tommelfinger er en tommelfinger. · Pegefingeren kan du pege med. · La... [...]
Digte
20 år siden
0Krabben
Krabber kan være store og små. · Krabber har klosakse. · Krabber kan ... [...]
Digte
20 år siden
0Tårer på mine kinder
Tårer på mine kinder. · Jeg græder. · Fordi jeg har mistede dig. · Du f... [...]
Digte
20 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Tina Svenningsen (f. 1974)
Der var engang en lille kattekilling som var meget ensom og forladt, den var blevet forladt af sin mor en vinter dag hvor der var meget koldt og sne fyldt vejr .
   Den sad i en lille hule i jorden og den kunne ikke forstå at dens mor havde forladt den om morgen og ikke var kommet hjem igen, men senere fandt den ud af at dens mor var blevet kørt ned og var død, så nu havde den kun sig selv .
   Den skulle jo havde noget at spise, så den begav sig ud i det snefyldte vejr og begyndte at kigge i alle skraldespande for at se, om der var noget at spise, og så fik den øje på en lille slagter butik lidt længere henne af gaden som havde åbent. Den kunne se at slagteren var i fuld gang med at skære det lækreste kød ud og lægge det i små poser og så kiggede slagteren ud af døren og fik øje på den lille kattekilling. Han kunne se at den var sulten og at den var kold og våd, så han tog den ind i butikken for at den skulle få noget varme og noget at spise og drikke.

Den lille kattekilling opdagede, at den ikke var den eneste i butikken. Der var også nogle ællinger og specielt en var meget forpjusket og forkommen. Den var også meget grim at se på, men den kom hen til den lille kattekilling og ville præsenter sig, og det havde den lille kattekilling ikke noget imod, og de blev gode venner, og da alt sneen og kulden var væk kunne de forlade den gode slagterbutik igen sammen, så de fulgtes ad ud i verden for at se, hvad den bestod af .

De var kommet meget langt omkring foreksempel til Rom og Paris, Italien og mange andre steder. De havde det godt sammen indtil en dag hvor at ællingen forvandler sig til en svane og kattekillingen bliver en stor vild kat. Det kunne svanen ikke lide for den havde fået af vide af sin mor at katte vil spise svaner, så den blev bange for katten, men katten lovede at den aldrig ville spise sin bedste ven i hele verden, så den skulle ikke være bange for den. Det stolede svanen på og så forsatte de videre ud i den store verden og de mødte også mange katte som ville spise svanen, men det ville katten ikke tillade, så den sloges for svanen skyld og katten vandt altid over de andre katte og det var svanen glad for, og når de møde andre svaner forsvarede svanen også katte for at blive nappet i halen og andre steder på kroppen og det var katten glad for. En dag mødet de et andet par, som havde været samme sted som dem, og de fortalte at de havde været ved en slagter, og han gav dem mad og vand en hel vinter og så spurgte katten den anden kat om de ikke skulle være kærester, og så svarede han katten, at det kunne de godt, og svanen spurgte også den anden han-svane, om de ikke også skulle være kærester og så svarede svanen det kunne de også godt.

Så nu var de 4 ialt som kunne rejse rundt i verden sammen og opleve en masse ting og sager sammen. En dag sagde katteparret til svaneparret, at de måtte hellere finde et sted at være vinteren over, for så kunne de jo få unger samme sted, og så fandt de et sted hvor de kunne være, og svaneparret fik 9 ællinger og katteparret fik 8 killinger, og da de små killinger og ællinger var ved at blive store, så de kunne følge med, så vandrede de alle sammen hen til den gode slagter for at vise ham, at de havde fået unger og at de passet godt på dem, så han ikke skulle det for dem .

De levede lykkeligt sammen til deres dags ende.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 13/06-2002 10:57 af Tina Svenningsen (bamse) og er kategoriseret under Godnathistorier.
Teksten er på 658 ord og lix-tallet er 50.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.