Lizas univers


5 år siden 3 kommentarer Blandede tekster sort humor krimi indre dialog

5Liza's debut
For helvede jeg har kvalme. Hvilken udsøgt og delikat fornemmelse... [...]
Noveller · følelser, ondskab, thriller
5 år siden
3Lizas univers
Jeg smider mig ned i kontorstolen, der faretruende afgiver varsel... [...]
Blandede tekster · sort humor, krimi, indre dialog
5 år siden
9Kaffen
Selvfølgelig ankommer jeg, lidt for bombastisk, på kontoret. Spej... [...]
Kortprosa · tanker, sort humor, krimi
6 år siden
4Drømmescenarie
Jeg føler mig svimmel. Svimmel af lykkerus, helt nede fra maven. ... [...]
Kortprosa
6 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Angela Hasbo (f. 1975)
Jeg smider mig ned i kontorstolen, der faretruende afgiver varsel om, at 60 kg sgu lige er voldsomt nok, til den handling. Skal lige samle mine tanker lidt. Drømme mig væk i Mr. Blue eyes, og skimte min kalender igennem. Pis, forlagsmøde kl 10. Flot Liza, den har vi vist lige glemt. For at fuldende et helt og aldeles gennemført elendighedskoncept, mangler det bare, at dagens menu i kantinen består af boller i karry med ris. Føj for satan. Små, grå, mishandlede kødkugler, der svømmer rundt i en klistret gul masse. Serveret med fuldstændig smagsfri tilbehør. Jeg mærker tydelig, den manglende omsorg for min mavesæk, i form af den udeblevne morgenmad. Hvor bliver Janne så af, med den skide kaffe? "Så er der kaffe til en gnaven og morgensur frøken." Frøken! Frøken! Du elsker det! Dig og din retarderede superfamilie. "Tak Janne, du er en skat." Og forsvind, på forhånd tak, skide Medusa. "Blev der sent i går, Liza?" Utroligt, jeg skal huske, at sætte hende øverst på listen, over emner, der skal elimineres. "Næ, har bare ikke sovet så godt, tak Janne." Jeg fumler videre på mit tastatur og kan ligefrem høre irritationen i hendes billige importerede støvler.
"Åh Janne, ved du hvad frokosten er i dag?" Please, lad det være de der, skønne kyllingeburgere med overdrevet meget dressing af udefinerbar herkomst. "Ja, det er vist boller i karry".
Forfatterbemærkninger
Endnu et lille uddrag af elevator. Et lille kik ind i liza's noget særprægede og snørklede sind.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 10/12-2014 18:42 af Angela Hasbo (Angie) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 230 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.