2Ransagelse
Jeg vil bare leve ordløst. Som et dyr. Jeg vil bare træde ind på ... [...]
Digte
8 år siden
1Roadtrip
Luften plirrede. Solen skinnede ind gennem vinduet i hans hummer,... [...]
Blandede tekster
8 år siden
2Melankoliens Ansats
Han åbnede døren og kiggede ind i sin entré. Det lette mørke, der... [...]
Noveller
8 år siden
2Måske engang men næppe nu
Det bevæger sig ind i området omkring dit smil og efterlader et s... [...]
Digte
9 år siden
2Slagsmål
På bar bund, røv og albuer helt ned i det rene ingenting, hvor ma... [...]
Blandede tekster
9 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Jabs O'Neill (f. 1981)
Jeg kan ikke vågne. Jeg kan bare ikke vågne. Lige meget hvad jeg fandme gør, så kan jeg bare ikke vågne. Det er som om der sidder noget et sted og blokerer elektriciteten i at nå de sidste 20 cm ud i hjerneskalpen. Det er som om jeg er blevet plomberet; forhindret i at nå helt derud, hvor armene slapper af i udstrakt position. Helt derud hvor muskelspændingen ophører i konstatering over at være nået frem til en tilstand af naturlig tilstedeværelse, som gør at jeg bare sidder i velkommende positur og inviterer verden indenfor med et glædens fuldendte smil, og en igennem sekler afprøvet væren, der understøtter førnævnte tandafslørende gestus. Dér kan jeg ikke nå. Mine arme er for korte og forkerte her halvvejs bøjede og endnu på vej, og så stopper alting, og pludselig: intet. Selvom jeg kan mærke der er mere derude. Det er som om, der er en residualspænding i mine nervebaner, en slags fantomsmerter i det plomberede habitat, hvor jeg fornemmer konturen af tænkning jeg måske en dag har været i stand til, men som ikke længere er tilladt område for mig at færdes i.

Det er ikke en smerte. Det er ikke en jagende afstraffelse over en bevægelse, som bukker led, muskel og sene ud af sit selvopretholdende og ditto-afgrænsede spektrum af hvordan, hvor, hvorhen og hvornår; især de midterste.

Det er tilstedeværelsen af en afrundet kontur. En blød, fint slebet dissonans, der afvæbner alle intentioner om at immatrikulere det materielle, så en fyldigere kapacitet for forståelse og resonans langsomt kan manifestere sig tilbage gennem det allerede oplyste. Og det er det jeg ønsker: et selvregulerende rafinnement, en forøget fingernemhed i tanke og handling, der kan kildre, i rette cirkulation, den betagelse og forståelse, der så sensibelt, delikat og umanerligt frygtsomt vibrerer et sted i mig.

Og den sidder bag mine øjne.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 23/05-2015 12:43 af Jabs O'Neill (Jabs) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 308 ord og lix-tallet er 41.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.