2Ransagelse
Jeg vil bare leve ordløst. Som et dyr. Jeg vil bare træde ind på ... [...]
Digte
8 år siden
1Roadtrip
Luften plirrede. Solen skinnede ind gennem vinduet i hans hummer,... [...]
Blandede tekster
8 år siden
2Melankoliens Ansats
Han åbnede døren og kiggede ind i sin entré. Det lette mørke, der... [...]
Noveller
8 år siden
2Måske engang men næppe nu
Det bevæger sig ind i området omkring dit smil og efterlader et s... [...]
Digte
9 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Jabs O'Neill (f. 1981)
Jeg vil bare leve ordløst. Som et dyr. Jeg vil bare træde ind på scenen uden påholdende omtanke. Og jeg vil bare fremføre min pantomime. Helt uden tanke på tanker. Helt uden følelser om fornemmelser, nedladende skrål og fordømmelser. Jeg vil bare stå. Dér i lyset. Og lade det mine skygger viske ud. Fuldstændig nøgen for alle at se. Uden en rynke hvori en hemmelighed sig gemmer og mimer og lokker til tvivl.

Jeg vil bare leve ordløst. Som et dyr. I vildskab med mine fæller. I afstumpet leg. I ren erkendelse og uden en fornedring deraf. En handling er en handling i en handling. Udskåret og indfiltret kontekstualisering med en enestående og uomtvistet kausalitet, som lader sig beskue fuldt og fast uden at lægge sig nogen til last.

Jeg vil bare leve ordløst. Som et dyr. Uden den boble af omtanke, der tårner sig op over min hjerneskal. Uden den følelse af selvundergravende selvudslettelse jeg ellers finder så udfrittende og flirtende foretagsom, når jeg skal begive mig hen og igang.

Og jeg vil bare leve ordløst. Som et menneske, der ej er sin egen undergang bevidst. Og som ved den kommer af ikke at kende eller elske sin egenart.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 27/08-2015 17:33 af Jabs O'Neill (Jabs) og er kategoriseret under Digte.
Teksten er på 200 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.