2Har det fint
Jeg har det godt, jeg har det fint. · Det er de ord som bliver brug... [...]
Digte · tomhed, depression, alene
8 år siden
2Det forsvandt
For mig ting forsvinder. Alle de tinger som binder. Mig sammen so... [...]
Blandede tekster · tabt lykke, ensomhed, teenageliv
8 år siden
4Alene
Hvad er verden. Så længe jeg ikke kan mærke smerten. Men det blød... [...]
Blandede tekster · frustration, sex, depression
8 år siden
1Nattens tanker
Vi kæmper mod vores indre dæmoner om natten. Prøver at dræbe dem ... [...]
Blandede tekster · depression, digte, mørke
8 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Jacob Holm Christensen (f. 1998)
Hvad er verden. Så længe jeg ikke kan mærke smerten. Men det bløder i hjertet. Knep mig jeg er helt færdig. Kan ikke mere, det derfor jeg er sammen med en neger. Ryger tjald og ber. Kun døde profeter jeg ser. Nye generation skabes. Men Kæft de burde tabes, som voksne de føler de er. Ingen nærhver her. snapchater deres røv før blodet flyder. naked pics de skyder. Mon ikke også de ryger.
Dyrt tøj og flasker som om alt det pis det haster. Da jeg var deres alder sad jeg og spillede pik på mine taster. Kødstår under mit plaster. Vi får brug for en pastor og ja nu er det noget der haster. Skal af med alle mine laster. Mine arme jeg slasher. Vælter ned ja Trasher.
Mit hoved er tomt. Helt blank front Mit liv er et stort stunt. Gud skyder mig ned han er på hunt. Efter det der er min egendom.

Hovedet dør. Ja bitch jeg er helt mør. Slå mig ned med et rør. Tror snart jeg bør. Leve livet til det fulde. Ja vi drikker os fulde. Hammer klam og hammer stiv. Hvad har jeg gjort af mit liv.
Stiv pik Min ryk hun giver et riv. Tager et hiv ingen sygdomme. Snuser til jeg får blodnæse. Hun Kan godt lide at blæse i mit hoved. Sker der for denne klode. Alt ting er så fucking rodet. Store bode. Der sælger stoffer. Penge går ud til rocker. River mit hår op i totter. Din lille rotte. Kom ikke og fortæl mig hvordan jeg skal leve. Uden hiv uden at være stiv. Ikke skæv Men lige til at tæve. Snu ræv ved hvad han skal. Lukket inde i en skald. I mit psykedeliske tappet er der kun tal. Burde leve i en stald indtil jeg endelig hører dit kald.
Sender breve. Til at fixe min skade. Vi jo bare gerne bygge en rede. Et sted jeg kan være mig selv. Start med at fortæl. Bruger penge på et bordel så jeg kan føle kærlighed. Et ord om mig. Særlighed. Kun ærlighed. Kom langt sammen med mine drenge. Hev rundt i alle strenge så jeg kan komme videre. Men alle sammen bider. Min pik hun ridder. En ædel en af slagsen. Eskapere til jeg får magten. Over min krop ber til at vi aldrig holder op.

Vi har frederikshavn på beatet. Er sammen med teamet. Rummet koger, lugten af weedet. Ingen penge på mit visa kort. Ja vi har det lidt hård. Bliver nød til at nasse. Stor fed basse Spiser og drikker. Fisse og patter. En helt stolt tankefuld sammenhængende madhatter.
Hænger ting sammen. Vi prøver at holde os uden for rammen. Alle inden for rammen er pisse tamme. Plads til hendes tanker ja til sidst de ramt mig. Kneppede mig selv i røven ting går aldrig over. Smerten bliver forværet Mit hjerte er lavet af tjære. Skruer lidt på pæren ser hvad der sker. Unge folk dør i hæren. Sidder bare for mig selv i baren. Øl efter øl. Smøg efter smøg. Kæft noget møg. Ender i 27 klubben Hold nu op med hyggen. VI jo alt for stygge. Bygge et liv efter rytmen. Hovedet nikker. Klokken på livet tikker. Kold jern mod mit vide hud stikker. Mit hoved hun slikker. Pik efter pik hun tager. Ja jeg har været der.
Er ikke bange for at blive 27. Klare mig igennem uden at lyve. Holder mig til at flyve over jorden lander i Nordjylland bare for at kneppe det. Sammen med uller vi ruller Hele verden med storm. Får alle sammen til at krybbe som en lille skide orm. VI helt op som om vi står i et tårn. Ondt i hovedet når mine horn vokser. Dæmoner jeg bokser. De danser rundt ligesom tosser. Tror det er alle de stoffer. Jeg... måske... tager...

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 07/12-2015 17:03 af Jacob Holm Christensen (creationoface) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 640 ord og lix-tallet er 13.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.