2Almindelig fredløs
fortovet er en afstand, ligesom busstoppestedet er en afstand og ... [...]
Digte · anderledes, samfund, kærlighed
1 måned, 23 dage siden
4Glansbilleder
Byttede · fjerdeklassespigerne på din skole · også glansbilleder · indb... [...]
Digte · angst, glansbilleder, barndom
2 måneder, 3 dage siden
11Forsvindingspunkt
Dagen flyver. · Lad den aldrig lande. · Lad mig hænge fast · ved dens k... [...]
Digte · tid
4 måneder, 4 dage siden
5Septembersommer
Hun kom med septembersommeren · der rider på halen af august og kly... [...]
Digte · kærlighedserklæring, historie
4 måneder, 9 dage siden
2Imka og Asammika
Før bjergene fødtes, lå englandet fladt hen, det kendte ingen for... [...]
Blandede tekster · mytologi, skabelsesberetning
4 måneder, 18 dage siden

Puls: 7,8

Publiceret: 2
Afgivet: 0
Modtaget: 8
Syrene Hvid (f. 1988)
Lady Day fulgte dem ind i nattens mulm trods sit navns lyspunkter, ind i skyggerne langs den tomme lejligheds paneler, ind i mørket bag gardinerne som Mattea havde trukket for, de var kun dem selv, Mie og hende. Body and Soul, sang dette mindesmærke fra 30'erne i sin sprøde, sjælfulde stemme, imens nutidens Mie tog tøjet af, afklædte sig stykke for stykke og Mattea tænkte ved sig selv, både tilbageholdende og opstemt, at det var præcis sådan hun ville give sig selv hen til den anden pige, krop og sjæl, hud og hår, hendes alt ville hun holde frem, balancerende på håndfladerne. Ja, også hun ville pakke sig ud stykvis og overdrage sig selv til Mie med det smukke, lyse hår og de smukke, blå øjne i overkommelige bidder. Her var hendes hænder, her var hendes læber, her var hendes bryster med deres tinder indenfor rækkevidde. Dér stod de, foran hinanden, og overgav sig til tøjløsheden og til afstandstagenet, til verden der voksede sig mindre og mindre omkring dem, snævrede ind. Strammede til.

It's hard to conceive that you'd throw away romance, har hun lige sunget i en anden kvindes egne ord, men forgangen er Billie Holiday, forgangen er hendes æra, forgangen er det øjebliks undren ordene repræsenterede, for Mattea har fingrene i håret på en smuk kvinde hvis navn hun ikke kender, endnu, formodentligt kommer det aldrig over hendes læber heller, det gør i stedet maveskind og venusbjergets runding, hun daler uelegant ned på sine bøjede knæ, dumper og dejser omkuld for kvindens fødder, ikke foran jazzens pudsede lædersko, ikke denne gang, på knæ for jazzen har hun ligget ofte nok før. Badeværelsesfliserne tager imod. Lady Days tid er ovre, den er gået, den er forbi; Mattea sutter våde spor nedad, nedad, ned over kvindekønnet og langt ned i støvet, så skidtet klæber til hendes fugtige læber i efterspillet. På Lipstick lever romantikken kun kortvarigt og ellers i musikken.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 11/09-2017 12:02 af Syrene Hvid og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 323 ord og lix-tallet er 48.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.