5Sekulære Stjerne
Sekulære Stjerne · Nu prøver jeg igen · Med klisterbånd og knofedt · At... [...]
Digte
3 år siden
7Shiva
Ekvilibrist · Hold mig stående · Solid som egerod · Fast gribende og fo... [...]
Digte
3 år siden
9Kebalaskovens Hemmelighed - Kapitel 4 - Den...
Hist havde gået i skoven længe, men hun synes ikke at hun var kom... [...]
Fantasy · uhyrer, magi, mystik
3 år siden
9Bjerg
Jeg mærker bedst · I stille stand · Som singularitet · Min retning er i... [...]
Digte · meditation, stilhed, uendelighed
3 år siden

Puls: 2,4

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Zakarias Suviér (f. 1995)
Den gamle, gyldenorange eg strakte sine stive grene med et langvarigt suk. Vinden strøg blidt igennem dets drømmende blade, og trak ét med sig fra dets plads på en spinkel gren. Det lille blad indledte en søvnig dans i sit fald fra træets krone. Ind i mellem lyste solens stråler bladets dansetrin op, som små flammer i den kolde morgen. Det var som en fin ballet, der indledte Kebalaskovens snarlige opvågnen. Om lidt ville solens stråler have vækket alle de små væsner, der levede i skoven: fuglene ville kvidre salmer til bierne, træerne ville hviske med vinden, og blomsterne ville strække deres stængler mod den lyse himmel. Det var en dans til morgenen. Det lille blad hvirvlede ned langs den gamle stamme, mod den bløde træbund. Træet var højt som et tårn og bredt som et lille hus. Et lille hus, man kunne bo i. Og ganske rigtigt, mellem træets enorme rødder, var en dør. Den var rund og træt og bandt, hvis man åbnede den. Det var netop her, foran den runde dør, at bladet lod sin dans komme til hvile.
Forfatterbemærkninger
Udkast til en prolog i en lille fantasy/eventyrsfortælling for unge. Jeg smider den op i sin spæde form, da jeg har brug for kritik :-) Jeg vil forsøge løbende at udgive kapitler fra Kebalaskovens Hemmelighed. God læselyst! mvh Zakarias

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 18/10-2017 20:20 af Zakarias Suviér (Zakarias) og er kategoriseret under Fantasy.
Teksten er på 182 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.