5Sekulære Stjerne
Sekulære Stjerne · Nu prøver jeg igen · Med klisterbånd og knofedt · At... [...]
Digte
3 år siden
7Shiva
Ekvilibrist · Hold mig stående · Solid som egerod · Fast gribende og fo... [...]
Digte
3 år siden
9Kebalaskovens Hemmelighed - Kapitel 4 - Den...
Hist havde gået i skoven længe, men hun synes ikke at hun var kom... [...]
Fantasy · uhyrer, magi, mystik
3 år siden
9Bjerg
Jeg mærker bedst · I stille stand · Som singularitet · Min retning er i... [...]
Digte · meditation, stilhed, uendelighed
3 år siden

Puls: 2,8

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Zakarias Suviér (f. 1995)
Skovbrøleren vågnede ved lyden af noget listigt. Den greb sin bue samt tre nøje udvalgte pile. Den trætte, runde dør blev sparket op med en sådan kraft, at hængslerne næsten gav efter. Skovbrøleren sprang frem som en tiger, med buen spændt til bristepunktet. Knap en tommelfingers afstand fra pilens spids, lå et udmattet, gyldenorange blad. Skovbrølerens ansigt formedes i et vildt grin, der afslørede to syleskarpe hjørnetænder. Farverne i dens øjne var som en skov i brand. Så brølede den af sine lungers fulde kraft, så det rungede i hele Kebalaskoven. Den lagde sine tre pile i koggeret, og svang sin buge over brystet. Derefter sprang den afsted, ind i Kebalaskovens dyb.
Forfatterbemærkninger
Et meget kort kapitel. Lad det være en appetitvækker til det næste, jeg håber på at kunne publicere inden for de nærmeste dage. God læselyst, mvh Zakarias

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 30/10-2017 13:21 af Zakarias Suviér (Zakarias) og er kategoriseret under Fantasy.
Teksten er på 112 ord og lix-tallet er 34.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.