Showman


1 år, 9 måneder siden 3 kommentarer Essays succes livsrefleksion opgivelse

2Tro og håb
Jeg leder i skyggerne, jeg ser i mørket for at finde lys, jeg søg... [...]
Essays · livserfaring
1 år, 7 måneder siden
2Gadens brosten
Jeg glider hen over gågadens brosten, jeg svæver uden at falde, d... [...]
Essays · det ukendte, udskillelse, anderledes
1 år, 7 måneder siden
1Lea
Skyggerne spiller mig en pus, de gør de små solstråler som siver ... [...]
Kortprosa · lykke, ægte kærlighed, møde
1 år, 8 måneder siden
3Dealer
Jeg er Følelsespusher, jeg sælger følelser til dig, jeg gør dig a... [...]
Filosofihulen · følelser
1 år, 9 måneder siden

Puls: 2,8

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Martin Nielsen (f. 1990)
Cirkusartisten underholder gerne, jeg har min klovnemaske på og finder de fineste grimasser frem, en rigtig chowman dør aldrig på scenen. Med en tændt smøg i mundvigen viser jeg min dødsforagt frem for mit publikum, jeg er kunstner og har tricks i ærmet. Forældrene holder måbende deres børn i ærmet med den ene hånd når de passerer mig, bag kulissen beder de om en autograf med den anden. Projektørerne følger min mindste bevægelse, lyset blænder mig. Jeg har altid drømt om at optræde, men aldrig bedt om berømmelsen. De mange år på podiet sætter sine spor, publikummets applaus driver mig ikke længere, grimasserne er blevet stive i betrækket, replikkerne er blevet tvangsrepetitioner inde i mit hoved. Mit eneste fristed er skurvognen i alle regnbuens farver, parkeret bag ved showet, herfra hvor jeg stadig kan ænse hele scenariet udspille sig igennem tonede ruder, herfra hvor jeg stadig kan lugte popcornsmaskinen som kører nat og dag. En rigtig showman har aldrig fri.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 21/09-2018 23:54 af Martin Nielsen (martin23april90) og er kategoriseret under Essays.
Teksten er på 160 ord og lix-tallet er 43.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.