Gadens brosten


1 år, 8 måneder siden 2 kommentarer Essays det ukendte udskillelse anderledes

2Tro og håb
Jeg leder i skyggerne, jeg ser i mørket for at finde lys, jeg søg... [...]
Essays · livserfaring
1 år, 7 måneder siden
2Gadens brosten
Jeg glider hen over gågadens brosten, jeg svæver uden at falde, d... [...]
Essays · det ukendte, udskillelse, anderledes
1 år, 8 måneder siden
1Lea
Skyggerne spiller mig en pus, de gør de små solstråler som siver ... [...]
Kortprosa · lykke, ægte kærlighed, møde
1 år, 8 måneder siden
3Dealer
Jeg er Følelsespusher, jeg sælger følelser til dig, jeg gør dig a... [...]
Filosofihulen · følelser
1 år, 9 måneder siden

Puls: 2,7

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Martin Nielsen (f. 1990)
Jeg glider hen over gågadens brosten, jeg svæver uden at falde, der er mennesker overalt i nattens mørke, jeg syntes deres ansigter er fremmede, de stirrer på mig men ser intet, mit ansigt har ingen mimik, de prøver at læse mig men det lykkedes dem ikke, de vil gerne have en bid af det jeg har, de går sultne i seng, og står sultne op. De ser spejlbilledet i butiksfacadernes vinduer, glasset beroliger dem og skjuler deres øjnes flugt, laminerede dagsordner, de følger stift deres eget blik, uden at ane de mange tilbud som ligger bag mit ydre, jeg prøver at blænde ind i mængden, ind i myldret, men til ingen nytte jeg skiller mig ud. De peger på mig uden at bevæge sig, mens jeg svæver henover gadens brosten, jeg ser at de hvisker uden at åbne munden. Jeg klandrer dem ikke, for jeg ved hvor de kommer fra, jeg ved hvad der har skabt dem, det er det samme som har skabt mig, det er derfor jeg er her, det er derfor jeg skiller mig ud, uden dem ville jeg ikke svæve henover gadens brosten.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 20/11-2018 01:18 af Martin Nielsen (martin23april90) og er kategoriseret under Essays.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.