Til dig, fra mig


5 år siden 2 kommentarer Digte forelskelse ægte kærlighed længsel

2Tro og håb
Jeg leder i skyggerne, jeg ser i mørket for at finde lys, jeg søg... [...]
Essays · livserfaring
5 år siden
2Gadens brosten
Jeg glider hen over gågadens brosten, jeg svæver uden at falde, d... [...]
Essays · det ukendte, udskillelse, anderledes
5 år siden
1Lea
Skyggerne spiller mig en pus, de gør de små solstråler som siver ... [...]
Kortprosa · lykke, ægte kærlighed, møde
5 år siden
3Dealer
Jeg er Følelsespusher, jeg sælger følelser til dig, jeg gør dig a... [...]
Filosofihulen · følelser
5 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Martin Nielsen (f. 1990)
Kærlighed gør blind, kærlighed gør ondt, kærlighed gør dum og holder kun for en stund. Den giver og tager det ved jeg godt, kærligheden til dig ville aldrig stop.
Hvis kærlighed jeg en dag ikke længere rummer, giver du så et ekstra nummer? Hvis mit hjerte en dag smuldrer, spiser du så mine krummer?

I usikker forundrende over hvad kærlighed er? skriver jeg dette her! uvishedens blindestok er ved min side, alt om kærligheden er ingens at vide.

min første ægte kærlighed, nu et minde blot, stadigt i mine tanker nonstop. Der var tider jeg foruden dig aldrig havde, for dem er jeg glade. vi skabte stunder helt forunderlige du var vidunderlig. Vi hengav os i hinandens øjnes flygtige natur, flugten der bar delte livserfaringer samstemt med vore følelsesbur. Der tætnedes et bånd på sengekanten i symbiotisk ånd, der var splid helt ude af kontrol, der var dans i rusens vold, der var tårer vi aldrig skulle have båret på vor kinder, i flere dage bag lukkede døre og persienner. Det føltes specielt at tage patent på dig, ned ad livets vej, følte mig noget særligt ganske for sig. i misbrugets lænker lå vi begge, men nu når man tænker, var der så forskel på os? fyldte det mere for dig, kærligheden på trods. I sølet er du stadigt den dag i dag, håber du evner at huske tilbage. Udefra er det tydeligt at du ikke er lykkelig, du skjuler dig fra verden ved at være flygtig. Ved at beskylde mig for alt, var der så meget jeg aldrig fik fortalt, sandheden er den at jeg elskede dig med alt, du fokuserede på det der var galt.
Forfatterbemærkninger
kærlighedserfaring

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 30/09-2018 15:30 af Martin Nielsen (martin23april90) og er kategoriseret under Digte.
Teksten er på 277 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.