Livet


11 måneder, 6 dage siden 3 kommentarer Livshistorier håb livssyn psykologi

3Livet
Hvad er livet, hvad bruger vi det på, og hvorfor lever vi? · Vi lev... [...]
Livshistorier · håb, livssyn, psykologi
11 måneder, 6 dage siden
4Selvmordstanker
Er dit liv trist og gråt? Føler du, at du er trængt op i en krog?... [...]
Livshistorier · positivitet, det ukendte, selvhad
11 måneder, 23 dage siden
5Et sidste farvel
Jeg savner dig mere en noget andet, · men til sidst fik jeg nok. · Je... [...]
Rim og vers · tanker, forhåbninger, livssyn
1 år, 2 dage siden
2Kære mor!
Jeg er måske ikke den perfekte søn, da jeg har mine fejl og mine ... [...]
Blandede tekster · ensomhed, fortvivlelse, valg
1 år siden

Puls: 8,0

Publiceret: 0
Afgivet: 4
Modtaget: 1
Mads Petersen (f. 1999)
Hvad er livet, hvad bruger vi det på, og hvorfor lever vi?
   Vi lever fordi vi er blevet givet en chance. En chance for at vise at vi kan leve, at vi forstår hvordan det er at leve. Vores forældre tog et valg. Et valg om at de ville vise et ny væsen, et nyt menneske, hvad det vil sige at leve. De har gjort det i en god mening, et valg der har betydet, at de nærmest har opgivet alt de har vidst og gjort førhen, for at lære dig og måske dine søskende hvad det vil sige at leve.

Livet er din chance for at lave de ting, du personligt har lyst til. Man kan hvad man vil, og om man tror på dette, er op til en selv. Personligt tror jeg selv på det, men det kommer desværre ikke uden en kamp, og her kommer kærligheden ind i billedet. Hvis du elsker tingen, personen eller tanken virkelig meget, er du også villig til at kæmpe for at opnå det du end vil opnå.

Livet handler om kærlighed. Vi lever efter hvad vi elsker, og ud fra de ting, tager vi beslutninger om hvad vi vil lave, nå og opnå gennem vores liv. Det handler om at finde det individuelle behov for forskellige ting. Finde ud af hvad du elsker, og hvad du elsker knap så meget. Der kan opstå kærlighed alle steder, men det rammer kun en bestemt målgruppe.

Vi skal stoppe med at tænke på fortiden, for det er kun fremtiden vi bestemmer. Vi skal sætte mål, og gøre alt for at nå de mål. Vi skal kæmpe for os selv, dem vi elsker, og det vi vil.

Et liv uden fejl, er ikke et rigtigt liv, det er fejlene vi lærer af. Vi bestemmer dog til en vis grad, hvilke fejl vi vælger at lave. At fejle gør dig menneskelig, det gør dig til dig. Vi laver ikke alle samme fejl, så derfor er de med til at forme de individuelle personer.

Vi skal kæmpe for at leve, vi skal kæmpe for at elske.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 06/01-2019 11:32 af Mads Petersen og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 349 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.