Kære mor!


8 måneder, 13 dage siden 2 kommentarer Blandede tekster ensomhed fortvivlelse valg

2Livet
Hvad er livet, hvad bruger vi det på, og hvorfor lever vi? · Vi lev... [...]
Livshistorier · håb, livssyn, psykologi
7 måneder, 14 dage siden
3Selvmordstanker
Er dit liv trist og gråt? Føler du, at du er trængt op i en krog?... [...]
Livshistorier · positivitet, det ukendte, selvhad
8 måneder, 1 dag siden
5Et sidste farvel
Jeg savner dig mere en noget andet, · men til sidst fik jeg nok. · Je... [...]
Rim og vers · tanker, forhåbninger, livssyn
8 måneder, 10 dage siden
2Kære mor!
Jeg er måske ikke den perfekte søn, da jeg har mine fejl og mine ... [...]
Blandede tekster · ensomhed, fortvivlelse, valg
8 måneder, 13 dage siden
4At skulle finde sig selv
Det at skulle finde sig selv i en alder af 19 år. Det er ikke nem... [...]
Blandede tekster · alene, håbefuld, psykose
8 måneder, 16 dage siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Mads Petersen (f. 1999)
Jeg er måske ikke den perfekte søn, da jeg har mine fejl og mine problemer. Jeg ved, at jeg ikke fortæller dig alt, hvilket jeg måske burde. Jeg har måske ikke behandlet dig så godt, som jeg skulle have gjort.

Jeg er ked af, at jeg er endt hvor jeg er. Jeg er ked af, at tingene har udviklet sig som de har, at jeg måske har svigtet dig, at jeg har såret dig. For jeg ved, at det også er hårdt for dig, men også for resten af familien.

Men du skal vide at jeg virkelig kæmper, jeg ved det bliver svært. Jeg prøver, det gør jeg virkelig, og i må ikke tro andet, ellers lå jeg ikke her. Jeg har brug for hjælp, og jeg har endelig indset det, så nu tager jeg, alt jeg kan få, om jeg vil det eller ej. For det er det der skal til.

Jeg ville ønske, at tingene var anderledes. Men det er kun min egen skyld, at jeg er her, hvor jeg er i dag. Det må du ikke bebrejde dig selv for. Jeg har skjult det hele, holdt det for mig selv, så det har ikke været nemt, at se hvor slemt det var.

Så undskyld mor. Undskyld at du har det dårligt på min bekostning. Undskyld at det også går ud over dig. Det var aldrig min mening, at i skulle føle skyld.

Du skal vide, at jeg ikke kun gør dette for min egen skyld. Jeg gør det for dig, for jer, for familiens skyld. Jeg gør det, for at få det bedre, for at mit liv kan hænge sammen igen, så det kan give mening at leve.

Der er måske en lang rejse forude, men jeg ved, at jeg kan komme igennem den, selvom den bliver hård. Jeg håber du vil kæmpe med og for mig, for ellers bliver det umuligt, at komme igennem uden længerevarende ar.

Så tak! Tak fordi du er dig. Tak fordi du er der for mig. Tak for alle de kampe du allerede har kæmpet med mig. Jeg håber du bliver hængende i denne kamp også, trods jeg ikke føler, at jeg har gjort mig fortjent til det.

Jeg kunne have bedt om en bedre mor. Du er der altid, og jeg ved ikke hvor jeg ville have været, hvis du ikke havde været der, eller været den du er.

Jeg siger det ikke nok, men jeg elsker dig virkelig, det må du aldrig glemme. Trods uenigheder og diskussioner, så elsker jeg dig stadig. Uden den umenneskelige mængde kærlighed fra dig og familien, havde jeg nok ikke været her i dag, det skal du vide!

Utrolig meget kærlighed
Din søn

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 08/12-2018 10:44 af Mads Petersen og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 449 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.