Frederiksberg


1 år, 5 måneder siden 2 kommentarer Blandede tekster rastløshed sex november

3Psykopaten
Han er tatoveret op ad nakken. Som et ægte LTFer. I junisolens sk... [...]
Blandede tekster · nuet, forelskelse, sex
13 dage siden
6Det der sus
Det er det der sus. Når alting smelter sammen, og der er vind i m... [...]
Blandede tekster · sommerferie, københavn, lykke
1 år, 3 måneder siden
3Badebolden
Jeg glemmer det nok aldrig. Hvor lykkelig jeg var. Den sommer. I ... [...]
Blandede tekster · sårbarhed, hjertesorg, stranden
1 år, 4 måneder siden
4Skanderborg festival
Jeg mistede min mødom. På et liggeunderlag på Skanderborg festiva... [...]
Blandede tekster · sex, sommer, ungdom
1 år, 4 måneder siden

Puls: 16,4

Publiceret: 1
Afgivet: 5
Modtaget: 3
Lotus Nielsen (f. 1995)
Jeg vil kun ses på en betingelse. Du må ikke forelske dig i mig. Vi skal kneppe og kigge på stjerner. Drikke rødvin og kysse. Ved siden af dine opstillede familiefotos i sort hvid. Valser jeg rundt. Nøgen. Og ligeglad. Med dig og med alt andet. Jeg er bamlende stiv. Igen. Da du spreder mine ben og slikker alt min rastløshed væk. Imens jeg ridder dig, går det pludselig op for mig. At vi gik til ridning sammen engang. Som børn. Mellem betonblokkene. Gadagung, gadagung. Vi snakkede sammen én gang. Jeg spurgte dig hvorfor du gik til ridning. Når du nu var en dreng. Imens vi fodrede hestene med hø. Du havde ridehjelm og ridestøvler på. Jeg havde klipklappere.

Du holder om mig og kysser mig i nakken. Fortæller mig alle de rigtige ting. Beundrer min krop, imens jeg beundrer din BMW. Ude på parkeringspladsen. Står den smukt. I novembersolen. Indpakket i et tyndt lag frost. Du vil gerne invitere mig på middag. Der er ikke noget jeg mindre vil. Jeg vil aller helst bare gerne kneppe. Rastløsheden væk. Det vil du ikke. For dit hjerte er rent. I modsætning til mit. Så jeg lister mig ud. Imens du snakker om den brunch, du en dag vil lave til mig. Med franske oste. Fucking ulækkert.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 04/02-2019 20:26 af Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 215 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.