Hellerup


1 år, 5 måneder siden 8 kommentarer Blandede tekster angst sex selverkendelse

3Psykopaten
Han er tatoveret op ad nakken. Som et ægte LTFer. I junisolens sk... [...]
Blandede tekster · nuet, forelskelse, sex
11 dage siden
6Det der sus
Det er det der sus. Når alting smelter sammen, og der er vind i m... [...]
Blandede tekster · sommerferie, københavn, lykke
1 år, 3 måneder siden
3Badebolden
Jeg glemmer det nok aldrig. Hvor lykkelig jeg var. Den sommer. I ... [...]
Blandede tekster · sårbarhed, hjertesorg, stranden
1 år, 3 måneder siden
4Skanderborg festival
Jeg mistede min mødom. På et liggeunderlag på Skanderborg festiva... [...]
Blandede tekster · sex, sommer, ungdom
1 år, 4 måneder siden

Puls: 16,6

Publiceret: 1
Afgivet: 5
Modtaget: 3
Lotus Nielsen (f. 1995)
Og du og din angst bor i Hellerup. Hvor I drikker cognac og tager snus. Alene. Indtil jeg kommer forbi. Med alle mine skyggesider. Som I endnu ikke kender til. Fordi jeg altid spreder mine ben, før jeg spreder min sjæl. Og vi deler den der gode vin, som I har gemt til en helt særlig lejlighed. For nu skal vi rigtig hygge os. Og I laver mad. Og jeg kigger på. Fordi jeg altid lyver. Om at jeg ikke kan lave mad. Jeg ligner én der ikke kan lave mad. Jeg ved hvor jeg har jer. Og jeg har intet at miste. Jeg begærer jeres begær. Og vi ryger og vi knepper. Som skulle jeg kneppe en veninde. Feminint og intenst. Og vi lytter til jazz. Bag efter græder I. Og jeg holder om jer, og trøster jer. Og hjertet banker. I takt med malariaen der svømmer i jeres krop. Hvad nu hvis det stopper med at slå? Fordi I elsker så højt. Og jeg fortæller jer, at I skal ud og ro i morgen. Og I skal også til atletik. Som det lille barn I er. Fanget i en voksenmands krop. Som både du og jeg ved. At jeg aldrig rigtig kommer til at elske.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 11/02-2019 06:50 af Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 207 ord og lix-tallet er 15.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.