2De frie fugle
Han har guldring i øret. Og ved alt muligt om alting. Jeg kigger ... [...]
Blandede tekster · forelskelse, ungdom
3 måneder, 4 dage siden
3Psykopaten
Han er tatoveret op ad nakken. Som et ægte LTFer. I junisolens sk... [...]
Blandede tekster · nuet, forelskelse, sex
11 måneder, 28 dage siden
6Det der sus
Det er det der sus. Når alting smelter sammen, og der er vind i m... [...]
Blandede tekster · sommerferie, københavn, lykke
2 år siden
3Badebolden
Jeg glemmer det nok aldrig. Hvor lykkelig jeg var. Den sommer. I ... [...]
Blandede tekster · sårbarhed, hjertesorg, stranden
2 år siden

Puls: 8,6

Publiceret: 1
Afgivet: 6
Modtaget: 2
Lotus Nielsen (f. 1995)
Jeg mistede min mødom. På et liggeunderlag på Skanderborg festival. Jeg kan lide dig naturlig. Viskede han. Jeg havde kendt ham i tyve minutter. Måske femten. Olga havde drukket sig kampstiv. Pludselig var han der bare. Fremmede for hinanden. Tog han min hånd. Så gik vi der. Imens Olga lå og brækkede sig. Kyssede vi ved siden af. Forblændet i mit eget ego. Gik vi tilbage til teltet. Stødte ind i en der kunne kneppe Olga. Så lå vi der. Seksten år. Med hver vores bumsede kapring. Husker hvordan han spredte mine ben. Til lyden af narkohunde og techno. Imens han kæmpede med at trænge sit halvstive lem op i mig, tænkte jeg kun på den vodkaflaske der lå forenden af liggeunderlaget. Forestillede mig, at jeg smadrede den i hovedet på ham. Så smerten kunne forsvinde. Sekunder efter gav han op. Skanderborgs slappeste kriger. Konstaterede højlydt. At det nok var for tidligt at gå. Og så forsvandt han skamfuldt. Ud af Jyllands billigste telt.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 12/03-2019 16:22 af Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 164 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.