Befri din hjerne


1 år, 8 måneder siden 4 kommentarer Klummen fantasi fremtiden forelsket

4Befri din hjerne
Det er sommer ikke bare i vejret eller vejrmeldingen for den sags... [...]
Klummen · fantasi, fremtiden, forelsket
1 år, 8 måneder siden
1Gardering
Mystiske muligheder mediterer ismarker · indre inderligheder indses... [...]
Rim og vers · livets gang
2 år siden
1For de rodløse
Heldstøv faldt på skuldrene af fyrtårnet der stod ved østersøen · k... [...]
Digte · reflektion, lys, selvindsigt
2 år siden
0OH vi er mere, vi fletter morgenfred
Oh at være levende · Stig op, du fantasi fatamorgana, sådan som jeg... [...]
Kortprosa · livsanskuelse, håbefuld, kærlighed
2 år siden
3Forelsket i fuglefløjt
Gid Frejas læber må gøre læber sjaskvåde og vibrerende · stige din ... [...]
Digte · eksistentiel, hyldest, positivitet
2 år siden
1Bevægelse
Oceanets blå spejlende bølger · bærer min sved i bevægelse · det blik... [...]
Digte · inspiration, havet, tryghed
2 år siden
0Lysende hjernestorms optur
lyset bare glimter som tusind stjerners dansende glimt af alt det... [...]
Filosofihulen · kys, livets vej
2 år siden
0Skyen er en måne
For himlens skyld så åben dog din Rose, smerte mit hjerte er sort... [...]
Digte · sårbarhed, tristhed, magtesløshed
2 år siden
0Comeback
Har du glemt hvem vi er hvor vi kommer fra hvad vi står for, slem... [...]
Smilebåndet · ordleg, kvinde, fællesskab
2 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Mikkel W Grøn (f. 1977)
Det er sommer ikke bare i vejret eller vejrmeldingen for den sags skyld. Græsset blomstrer imellem vilde sommerblomster. Vi fester som generation, som mennesker som frie individder. Jeg er stolt af Hiphop- Generationen og Emotionelle poeter. Nu er det os der skal finde os selv. Vi er generationen der finder hinanden og os selv. Som noget unikt, vi minder hinanden om at vi er specielle. Det at vi står sammen om at være genier i svøb, er ikke en løgn. Mere en målsætning om at skabe stor kunst. Vi er ikke en side i en bibel, eller et nummer i en soldats dagbog. Nej vi er frie Europas digtere der vil freden, der skaber grobund for kærligheden.

Vi vil ikke bøje os for et system, eller være en måde at forstå verden på. Nej vi vil skabe en fantasi rundt om os, gøre vores visionære potentiale til en måde at skabe plads til hinandens egocentriske. Spejling af os selv, til en måde at opdage, forandre og forbedre. Hinandens rum til at være selv forståene nok til at danne den måde vi ønsker at udfolde os på, som fritænkere, fantaster og poeter.nyt
Vi vil noget nyt, finde det euth cotuteayriske, det der gør at vi kan vise kommende generationer, nogle veje at finde ind i det frie liv. Når vi er kunstnere skal vi stille de der finder vores efterskrifter. Overfor den ting vi ikke kan beskrive, men kun fornemme. Det skal helts være sådan at læserne tænker. What the fuck. Vi skal være vejvisere ind i det ubevidste, det skønne ufremkommelige poetiske.

Alle kan finde sig selv, men hvem kan erkende sig selv, hvordan forstår vi os selv. Vi er ikke dyr, vi er bevidste om os selv, kan sætte vores mindset frit til at skabe det umuhgehe og forfatte det vi endnu ikke ved hvad er. Den ikke forstår, eller kan sætte et fast mønster på noget, hun oplever er allerede ved at danne sig sin egen mening om den kognitive proces hun er ved at forstå noget nyt, om noget der måske var banalt, men skabte en ny tanke inden i hende. At finde ud af noget nyt er grobunden for videnskaben.

Men videnskab kommer ikke kun af studier, de fleste nye ting er fundet via undring, det er mennesket undren der er nyskabende. Derfor er det kunstens vigtigste opgave at indspirer andre, til at overveje ikke forstå men at undre sig, fordi hjernen er vores vigtigste redskab, er det at vi finder ind til noget vi gerne vil opleve, bliver noget nyt. Som at stige på et tog i en retning hvor vi ikke kender destinationen.Med andre digt agtige dimensioner er det ikke målet med kunsten, men den kunstfis proces, der er pointen, hvis der over hovedet behøver at være en pointe. Kunst der er abstrakt er netop det at vi søger efter noget imii, inden i os selv, føler at melodien er vigtiger end teksten. Maleriet er uvigtigt, rammen er slidt og kunsten er grunge, grunden til at eksistere er at leve med at skabe noget om det er lavet af mursten eller blæk.

Det at skabe er ikke bare grunden til at eksistere, det er måden at skabe livets målsætning, at indspirere til at hjælpe, med at finde noget rart eller klart at finde kunst der virker som tingen der er kunst eller kunsten i tingen.

Den der ved hvad hun ikke ved er den klogeste, men den der gør noget han skaber som ikke er fastlagt i forvejen, forsøger at skabe kunst, der ikke mind-bart, er helt forståelig for hende selv, finder ind til noget inden i sig selv som er det der er fantasiens gåde, hvad er et spørgsmål der har flere spørgsmål end svar. Hvordan er muligheden for at det uforstående danner inspiration, til noget vi ikke vidste, det vilde i det vi endnu ikke er bevidste om, endnu ikke har fantaseret om og kommer nu igennem rosens vilde blade.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 10/07-2019 20:12 af Mikkel W Grøn (Mikkel Grøn) og er kategoriseret under Klummen.
Teksten er på 660 ord og lix-tallet er 36.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.