Barndomsgader


11 måneder, 10 dage siden 6 kommentarer Blandede tekster splittelse tidens gang hjemstavn

5Familiedrama
Det gør ondt. Det gør ondt at vide, at lige meget hvad jeg gør, v... [...]
Blandede tekster · hverdagslivet, skam, foagt
5 måneder, 8 dage siden
2Step 6 til hjertesorg
Jeg forholdt mig roligt udenpå, mens jeg skreg og hulkede bag ski... [...]
Blandede tekster · brud, selverkendelse, hjertesorg
5 måneder, 13 dage siden
3Step 5 til hjertesorg
Jeg søger efter smerten. Jeg søger efter det, der kan ødelægge mi... [...]
Blandede tekster · fortabt, indre konflikt, forelskelse
9 måneder, 25 dage siden
2Step 4 til hjertesorg
Afstand. Afstand er godt. Afstand er sikkerhed. Afstand er en måd... [...]
Blandede tekster · frustration, forhåbninger, sårbarhed
11 måneder, 4 dage siden

Puls: 7,3

Publiceret: 0
Afgivet: 4
Modtaget: 1
Laura Patricia Hultberg (f. 2000)
Som jeg sad der på bænken ned til vandet, tog jeg mig selv i at savne den gamle by. Savne stilheden og freden der går gennem de brostenslagte gader. Jeg savner byen, der gemmer på min opvækst, som jeg ellers ikke vil mindes om, men der på bænken med lyden af vinden i det høje græs og bølgerne der skvulper hård mod de nu gennemvædede sten, begyndte jeg at savne den indre ro, denne by kan give mig. Jeg bliver ved med at komme tilbage og blive mindet om, at der er steder, hvor jeg kan koble helt fra, men ingen steder jeg har været indtilvidere, har været ligesom denne by, der kan få mig langt væk fra virkeligheden. Det er en ambivalent følelse af had og elskværdighed. Jeg savner, at kunne tage fri det sted jeg nu holder til, som jeg kan gøre her. Jeg savner at være tæt på vandets vuggen i mit indre, vindens susen i min øregang og himlens farveskift over mit eget lille væsen. Men jeg behøves ikke de gamle minder herfra, og jeg bliver ved med at komme tilbage i håbet om at opdage, at jeg ikke er den samme mere, som jeg var dengang. Men det vil jeg altid være. Jeg vil altid kende gaderne, og jeg vil altid længes efter lydene, duftene og følelserne denne by har givet mig, og altid vil give mig. Jeg ved, jeg aldrig vil flytte tilbage hertil, men jeg vil altid tage tilbage, og blive den lille pige igen, som jeg var da det var mit faste bosted.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 04/08-2019 21:36 af Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 261 ord og lix-tallet er 34.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.