Step 5 til hjertesorg


1 år siden 3 kommentarer Blandede tekster fortabt indre konflikt forelskelse

5Familiedrama
Det gør ondt. Det gør ondt at vide, at lige meget hvad jeg gør, v... [...]
Blandede tekster · hverdagslivet, skam, foagt
7 måneder, 18 dage siden
2Step 6 til hjertesorg
Jeg forholdt mig roligt udenpå, mens jeg skreg og hulkede bag ski... [...]
Blandede tekster · brud, selverkendelse, hjertesorg
7 måneder, 23 dage siden
3Step 5 til hjertesorg
Jeg søger efter smerten. Jeg søger efter det, der kan ødelægge mi... [...]
Blandede tekster · fortabt, indre konflikt, forelskelse
1 år siden
2Step 4 til hjertesorg
Afstand. Afstand er godt. Afstand er sikkerhed. Afstand er en måd... [...]
Blandede tekster · frustration, forhåbninger, sårbarhed
1 år, 1 måned siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Laura Patricia Hultberg (f. 2000)
Jeg søger efter smerten. Jeg søger efter det, der kan ødelægge mig. Jeg søger efter nye dårlige vaner, og når jeg finder dem, klamrer jeg mig fast til dem, som om de er de eneste der kan holde mig i live. Men sandheden er, at jeg er for svag til at modstå dem. Jeg er for svag til at sige fra, og vil hellere have et hjerte, der splintrer i min brystkasse, end et der banker rytmisk derudaf. Jeg tager alt, jeg kan få fra giftstofferne. Jeg tager de ødelagte lunger, blodet rindende ned af min arm, den trætte krop, det falske smil, det overbelastede sind og ikke mindst, det knuste hjerte og alle de pulveriserede drømme. Hver gang jeg er ved at få det bedre, ved at stoppe med at tænke på ham, skriver han igen, og jeg falder for hans fødder. Jeg kan ikke modstå ham, selvom han ikke længere giver mig andet end et forvirret sind, og en krop der er ved at være fyldt med sår og blå mærker efter at løbe efter ham i et tempo, der får mig til at vælte over mine egne ben, så jeg igen ender nede på den kolde asfalt. Jeg vil altid kun sidde på sidelinjen, og vente på det bliver min tur, til at få hans opmærksomhed, selvom denne opmærksomhed kun bekræfter mig i, at jeg kun er en reserve. Jeg er kun spændende, når procenterne løber gennem hans årer, pillerne er på hans tunge og røgen fylder hans lunger. Jeg er kun spændende, når der ikke er andre muligheder. Jeg er kun et rødt hjerte værd, når hans sind er sløret, og han savner selskab. Jeg har lyst til at give ham hele verden, men det eneste han er villig til at give mig, er endu en grund til, at jeg burde holde mig væk, og passe på mig selv. Dette kommer dog ikke til at ske. Jeg kommer til at klamre mig til ham, ligesom jeg har gjort, siden den første dag jeg mødte ham.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 18/09-2019 16:43 af Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 339 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.