Step 4 til hjertesorg


5 måneder, 21 dage siden 2 kommentarer Blandede tekster frustration forhåbninger sårbarhed

0Step 6 til hjertesorg
Jeg forholdt mig roligt udenpå, mens jeg skreg og hulkede bag ski... [...]
Blandede tekster · brud, selverkendelse, hjertesorg
19 timer siden
3Step 5 til hjertesorg
Jeg søger efter smerten. Jeg søger efter det, der kan ødelægge mi... [...]
Blandede tekster · fortabt, indre konflikt, forelskelse
4 måneder, 12 dage siden
2Step 4 til hjertesorg
Afstand. Afstand er godt. Afstand er sikkerhed. Afstand er en måd... [...]
Blandede tekster · frustration, forhåbninger, sårbarhed
5 måneder, 21 dage siden
6Barndomsgader
Som jeg sad der på bænken ned til vandet, tog jeg mig selv i at s... [...]
Blandede tekster · splittelse, tidens gang, hjemstavn
5 måneder, 27 dage siden
2Step 3 til hjertesorg
Jeg tog fejl. Jeg tog så grueligt fejl, som jeg nogensinde har gj... [...]
Blandede tekster · frustration, hjertesorg, afstandsforelskelse
6 måneder, 11 dage siden

Puls: 19,8

Publiceret: 1
Afgivet: 8
Modtaget: 0
Laura Patricia Hultberg (f. 2000)
Afstand. Afstand er godt. Afstand er sikkerhed. Afstand er en måde hvorpå jeg kun sårer mig selv, og ikke dem jeg holder af. Jeg lader vær med at skrive til ham. Jeg svarer, hvis han skriver. Men det gør han ikke. Jeg bliver ved med at tjekke min mobil for at se, om han savner mig lige så meget, som jeg savner ham. Men det gør han ikke. Han har ikke brug for mig i sit liv, og jeg selv er nød til at glemme drømmene om ham. Det er alt sammen en illusion. Det er mig, der er gal på den. Det er mig, der ikke spiller efter reglerne. Jeg holder af ham, og jeg længes efter ham, men denne længsel er ikke god for mig. Lige meget hvad mit hjerte siger til mig, ved min hjerne nok til at vide, at jeg skal holde mig væk. Jeg ville ønske, jeg kunne dele mine drømme om ham og jeg med ham, men der vil intet godt komme ud af det. Der er en del af mit liv, som jeg ikke vil have, han skal være en del af. Jeg vil ikke have, han skal se den syge mig. Den mig der vågner af mareridt, græder øjnene ud på en uge, og har angstanfald i stride strømme. Jeg vil ikke have, han skal passe på mig og se på mig med medlidenhed. Jeg kan lide den måde, hans dejlige grønne øjne kigger på mig nu. Der er altid et smil i dem, et ægte smil. Et smil der får tilpasheden til at strømme gennem mig. Jeg kan lide den mig, jeg er med ham. Det er en rask mig og en mig, der griner og har det godt. Jeg vil savne de følelser, han kunne få frem i mig. Jeg vil savne hans grin. Jeg vil savne hans stemme. Jeg vil savne hans dårlige humor. Jeg vil savne hans arme om mig. Jeg vil savne vores samtaler. Jeg vil savne kælenavnene. Jeg vil savne ham. Måske mødes vi igen. Engang når vi begge er klar, og har styr på vores liv. Jeg vil håbe og drømme om denne dag, men indtil da, vil jeg gemme minderne med ham ned i en lille æske.
Byg den perfekte hjemmeside til dine ideer.
Hjemmesideværktøjer, hosting og e-mail i én samlet løsning
– få kr. 100 i rabat.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 10/08-2019 19:50 af Laura Patricia Hultberg (Huttelihutberg) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 373 ord og lix-tallet er 16.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.