Konsekvens?


2 år siden 4 kommentarer Kortprosa relationer utroskab fristelse svigt

4Konsekvens?
Spejlet hang knust i sin ramme. Hendes spejlbillede, facetteret o... [...]
Kortprosa · relationer, utroskab fristelse svigt
2 år siden
22 verdener
lyset glimter i vandet, regnen falder, tårerne drypper. · Med forvr... [...]
Blandede tekster
3 år siden
3Sommer - igen
Jeg gemte mig. Spændingen var overvældende og gjorde næsten fysis... [...]
Blandede tekster · tragedie, døden, minder
7 år siden
6En dag i en kats liv
Lav, uspoleret morgensol spiller i den mørke del af kattens pels.... [...]
Kortprosa · kæledyr, splittelse
7 år siden
2Kirketid
Menigheden var allerede samlet i det dunkle kirkerum. Der lød en ... [...]
Noveller · psykose, religion, reflektion
7 år siden
4Fortiden med angst
Nu, en menneskealder siden er jeg klar til at kigge mig lidt over... [...]
Blandede tekster · refleksion, meninger, angst
7 år siden
3Kvinde i mørkt rum
Stilheden er larmende. Natten banker på ude foran det lille vindu... [...]
Blandede tekster · magtesløshed, smerte, desperation
7 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Lisa Høgh Eskildsen (f. 1969)
Spejlet hang knust i sin ramme. Hendes spejlbillede, facetteret og trangen til at skære sig på stykkerne, uovervindelig. Derfor, hun lagde den ene arm på spejlet, der lå i hendes skød og førte armen henover det skårede glas. En dejlig varme bredte sig i armen i takt med, at blodet flød. Det ærgrede hende dog, at blodet, der rendte henad overfladen, skulle ødelægge illusionen om den mange-spaltede person, som hun der fremtrådte som.
   Han var ved at gå hende på nerverne, - 'skal jeg sænke bilen mere', skal der 2 udstødninger på', 'ville det lyde federe?'. Om en bil blev pimpet, det kunne ikke rage hende mindre.
   Hvor blev han af. Han skulle jo kun have været nede efter pommesfrites og fiskefiletter. Hun kunne ringe til ham. Men da hun ringede op, var det lyden af et tågehorn, der afslørede, at han havde glemt sin telefon. Irriteret gik hun hen og lagde på. Og blev bagefter stående med telefonen i hånden, mærkede lidt på den, dens vægt, lod fingrene glide nedover coveret, Hun lagde tænksomt hovedet på skrå. Skulle hun...? I hendes verden læste man ikke hinandens beskeder, man gik ikke i hinandens telefoner. Problemet var at hun havde fornemmelsen, af, at han gjorde det: havde tjekket hendes mobil. Så var det ikke i orden at liiiige kigge? Eftersom den lige havde ringet, var den låst op. Hun mente nok at kunne hans kode, men det gik uden...
   'skal vi ses i aften?'skrev en Anette. 'ja, jeg kommer om lidt', svarede han, kunne hun se i smsérne- det var skrevet for 3 kvarter siden. Hun blev stående stille, hendes hænder rystede svagt. Og lidt efter måtte hun sætte sig ned på en stol. Det var som forsvandt al blodet fra hendes hoved. Hovedet mellem knæene, og hun kunne sætte sig op lidt efter.
   Længe sad hun og ventede. Han kom 2 timer efter han var kørt. 'jeg skulle lede efter min telefon, så det tog lige længere tid, end jeg havde troet. Hans læber strejfede hendes kind. 'jeg er mega træt, så jeg går op og lægger mig, så kan vi så ikke varme maden og spise senere'. 'jo jo', svarede hun.
   Da hun kunne høre hans åndedræt var tungt, gik hun ud og åbnede døren udtil. Trådte ud, hentede nogen sager inde i værkstedet. Da hun var færdig, nikkede hun tilfreds og gik ind for selv at ringe.
   Næste morgen, da han vågnede, lå der en seddel. 'tak for alt, og så igen ikke!!'. Da han kiggede ud på sin bil, kunne han se, at den var overmalet med sorte spraymaling. Et virvar af streger, rundt op og ned. Zigzag. Dækkene var flænsede. Han løb ud til den. Da han kiggede ind i den, kunne han se, at sæderne, hans flotte lædersæder, var skåret op. Han kunne se på vinduerne, at de havde været forsøgt smadret, hvorfor det ikke var lykkedes, vidste han ikke.
   Han sank ned så på sedlen i sin hånd...
Forfatterbemærkninger
Jeg har skrevet denne lille historie til et kursus, jeg følger. men jer er ikke i stand til at finde en titel, jeg er tilfreds med. Er der nogen, der vil hjælpe. #hjælp #manglertitel #jegersikkerpåatermandfordet

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 24/11-2019 10:10 af Lisa Høgh Eskildsen (lisae) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 496 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.