6Mor i telefonen
For mange år siden · drømte jeg · at mor og jeg talte i telefon samme... [...]
Digte · sorg
11 måneder, 21 dage siden
6Hende ved siden af
Nogle gange når jeg er i bad, bliver alting ligepludseligt uhygge... [...]
Fantasy
11 måneder, 22 dage siden
17Psykiatrisk skadestue
Så sidder, eller rettere sagt, ligger, jeg her i det her skide ve... [...]
Livshistorier
11 måneder, 22 dage siden
1Prostitution
Jeg prostituerer nogele gange mig selv. Jeg ved ikke hvorfor. Mås... [...]
Blandede tekster · selvrefleksion
11 måneder, 25 dage siden
5Det er så ensomt når du sover
Det kan kan blive meget ensosomt. · For du falder i søvn efter du h... [...]
Digte
1 år, 4 dage siden
3Psykiatrisk afdeling c 21
Forklaring. · Bær venligst over med mig, hvis jeg gentager mig selv... [...]
Livshistorier · desperation, psykiatrisk afdeling
1 år, 4 dage siden
0Kvinden under jorden
Dørene åbnes og jeg træder ind. Der er ikke mange mennesker. Blot... [...]
Noveller
11 år siden
0Fra mit hoved ud i verden
For nogen mennesker vil denne beretning ikke være let at forstå, ... [...]
Noveller
11 år siden
2Turist i København
1 · Æ kommer ind me æ toch fra synnejylland · Og skal mødes med en be... [...]
Rim og vers
11 år siden
0De evige drukmarker
1 · Tag mig med til de evige drukmarker · Med hajfishblute i lange b... [...]
Rim og vers
11 år siden

Puls: 2,6

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Emma Katrine Sørensen (f. 1981)
Jeg prostituerer nogele gange mig selv. Jeg ved ikke hvorfor. Måske er det på grund af opmærksomheden, på grund at en mand vil se mig så meget at han faktisk vil se mig aå meget at han vil betale for at se mig. Han vil virkeligt mit selskab, så meget at han betaler for det.
Denne her mand vil virkeligt gerne se mig. Det lyder ondskabsfuldt, det lyder som om jeg udnyttet ham. Er jeg ond fordi en mand der ønsker ømhed og nærvær, betaler 200 for to timer med mig? Han er en voksen mand der kan mærke at jeg virkeligt bryder mig om ham. Han har jordens dejligste personlighed, og det lyder som om han glædeligt betaler for de to timer han nyder min varme.
For mig er det både nydelse og professionelt. Det er arbejde, fordi jeg ikke tænder på hans krop, fordi jeg ikke er forelsket. Men det fylder meget med hans ømhed og alt det simple, ved bare at være sammen, ved siden af hinanden. Det tænder jeg så meget på. Hans kærlighed, hvis det da det er.
Er jeg urimelig? Det tror jeg at jeg er.
Men ikke desto mindre var det en stor succes. Han var så sød og så glad. Og det var ikke engang ham der foreslog at vi havde sex. Det var mig. Han havde primært haft for øje at jeg ville ligge og putte med ham. Jeg syntes at han skulle have mere for pengene. Han ville have have ømhed og omsorg og det foretrækker jeg frem for voldelig sex som andre mænd tidligere har betalt mig for at have med dem. Gud, hvor lyder det frygteligt.
Men ja. Jeg tager penge for sex. Det er en stor succes. Han er så sød og glad. Det var ikke engang ham der foreslog sex. Det var mig. Han havde primært ønsket at ligge tæt, ikke mere. Han ville have ømhed. Det er at foretrække, fremfor det voldelige sex som tidligere kunder har betalt fot, eller snydt mig for. for.
Men ja, jeg tager penge for sex og kæreste hygge, med en mand jeg virkeligt godt kan lide. Og som selv husker mig på at han skal betale. Han er helt indforstået.
Jeg kan virkkeligt ikke finde ud af om jeg udnytter ham?
Han stod nøgen i min stue og jeg kunne mærke at han vat helt afslappet, han vat ok og han lod mig se han. Han lod mig komme tæt på ham, han havde tillid til mig.
Det gav mig en ufattelig glæde at han stod der nøgen og at han bae var ok med det. Det var mig der havde gjort ham tryg.
Jeg gik hen og strøg hans overkrop.
Han er sådan en dejlig mand. Jeg holder virkeligt meget af ham. Jeg så ham et par gange for lang tid siden, flere år. Og han har været trofast og opmuntrende ( Det han har kunne forstå, meget lidt af det, af min situation.), over messenger. Han er virkeligt trofast, Udnytter jeg ham? Han kan jo bare lade være. Men jeg er ret sikker på at han er meget ensom. Jeg bliver ved med at fortælle ham at det meste er på hans hans præmisser. At han ikke skal være bange for at overskride mine grænser. Jeg kan gøre mit bedste for at sige nej, hvilket jeg har svært ved. Selvom han presser mig til at se ham. Men så bliver han ærgerlig over han har presset mig. Han kan godt se det selv.
Jeg ville ikke være i stand til at pesse prisen op, hvis der kom ændringer, hvis han ønsker mere. Det kan jeg ikke tillade mig. Jeg er en stor undskyldning for mig selv. Og jeg kan ikke tillade mig det. Selvom der kom drastiske ønsker fra hans side.
Selvom jeg ved at han ikke vil løfte et øjenbryn, hvis jeg beder om en 50èr mere.
Han nævner ikke selv penge, andet at han husker mig på at jeg skal have penge for hinandens selvskab,
. Det er kun mig der spørger ham om jeg er pengene værd. Han svarer med en smilende kysse emoji. Det må da betyde at han værdsætter den ordning vi har.

Det er meget amvi valent når jeg skal beslutte mig om det er ok at være amatør prostitueret. Og om jeg udnytter en god mand?

Vil du være sød ikke at dømme mig for hårdt?

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 27/05-2021 06:45 af Emma Katrine Sørensen (emmakatrine) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 734 ord og lix-tallet er 20.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.