Det et Lydigt land


9 dage siden 2 kommentarer Essays felxjob velfærdsstat magtkamp

2Det et Lydigt land
I Danmark er vi heldig fordi, vores forfædre kæmpede, for ligesti... [...]
Essays · felxjob, velfærdsstat, magtkamp
9 dage siden
3Mælken
Jeg ser dig. men du ser ikke mig. Jeg hører del af din samtale, m... [...]
Digte · tanker, arbejde, ensom
24 dage siden
2Mobiltelefon
Jeg sidder med min telefon. · Kigger på billederne, der kører forbi... [...]
Blandede tekster · minder, øjebliksbillede, mobiltelefon
2 måneder, 29 dage siden
4Kærlighed og Bolsjer
Hvis kærlighed var et bolsje · er det mest fanatiske du nogen sinde... [...]
Smilebåndet · liv, kærlighed, stemning
3 måneder, 6 dage siden
6Sommer
I det grønne sidder jeg, mærker jeg græsset gro. · Solen skinner, f... [...]
Aforismer og gruk · natur, livet, forandring
3 måneder, 11 dage siden
3Hvad er sundhed for DIG?
Hvad er sundhed!! · Af: Maria Louise s Jensen VUC, Vibog.' · Vi i Dan... [...]
Klummen · kulturdebat, livet, sind
3 måneder, 22 dage siden
2Kærlighed på nettet
Vi boede dør om dør, men vi kunne ligeså godt have boet hver sit ... [...]
Rim og vers · ægte kærlighed, lykkelig, nysgerrighed
4 måneder, 4 dage siden
5Fantasiens spor
Legepladsen. · Vi legede som små, med skovl og spand i det bløde sa... [...]
Digte · kærlighed, begær, tillid
4 måneder, 15 dage siden
4Byen
byen med skov, mark og eng, å. · her vi jeg bo i fred og ro. · din å ... [...]
Digte · natur, i naturen, og natur
4 måneder, 29 dage siden
2Elskovsreden
" "Elskovsreden" · To kroppe i samme seng, hænder der leger lidt. · V... [...]
Kortprosa · sanser, kærlighed, krop
7 måneder, 3 dage siden

Puls: 28,7

Publiceret: 4
Afgivet: 18
Modtaget: 17
Maria Louise S. Jensen (f. 1982)
I Danmark er vi heldig fordi, vores forfædre kæmpede, for ligestilling og retfærdighed for alle, hvor alle kan få et arbejde og holde sult fra døren. Men når vi falder, har vi samfund der holder hånde over os når vi har brug for det, men har vi også det?

Vi har gratis lægehjælp som vi betaler over skatten, men ikke tandlæger? Er det ikke lige så vigtigt som ens sundhed for, uden tænder kan vi jo ikke spise vel, ved medmindre skal leve på flydende kost? Kan vi ikke lave så vi betaler lille smule minder til tandlæger så det ikke er så dyrt når vi skal til tandlæge, det som koster minder formue, gud nåde trøste dem som ikke har råd til at gå til tandlæge. Har selv prøvet det da jeg var på kontanthjælp (det under mig, at jeg overlevet det)

Dem der sidder på magten i lille Danmark, lavet reglerne så kringlet regler, at selv dem der skal hjælpe Borgerne ingen gang selv kan finde ud af dem. Jeg bor sammen med en det er på flexjob (den ny ordning) er det den nye fattigdomsgrænse?? Hvor man ikke tør hæve sine feriepenge som man selv har sparet p op i gennem sit arbejde, kan det virkeligt være rigtigt?? Lad os sige at han hæver 1000kr af sin feriepenge så trækker de 1000kr måneden efter for de kommunen efter da de mener det er en ekstra indtægt, men hvor dan ifuk, kan det være en ekstra indtægt, når selv har sparet dem op?? ikke nok med det så er der noget så fin der hedder lønloft, som bestemmer hvor meget en flexjob må tjene? hvad hvis dette "lønloft" er forkert hvem kan så hjælpe dig med at finde ud af det?

Hvis man går på kommunen og beder om hjælp, skal du ikke regne nogen af dem der står ved skranken, kan hjælpe dig da de helle ikke lige forstår det nye flexjob, du skal nok forvente at blive endnu mere forvirret end du kom, hvis du spørger 3 forskellige for du 3 forskellige svar og endnu mere går hår man er ved at rive ud af hoved. (økonomi er noget fanden har skabt, når der er rod i økonomien)

Det er jo ikke kun negative at, man har flexjob eller klapjob fordi den som har et skjult handicap, også ikke kan fungere på en "normal arbejdsplads" men stadig har noget at tilbyde vores samfund. Det betyder at de har noget at stå op til og har en værdi for samfundet at de er inkluderede. de ikke sat på hylden som et gammel trofæ. Nogen flexjob arbejder 2 gange om ugen andre kan arbejde i 25 timer i ugen. Det ville sig at arbejdsgiver betaler for de timer de er på arbejde imens resterne af de 37 timer bliver betalt af kommunen. De ville sige at flexjob får løn af to forskellige steder fra? Hvem skal tjekke, at arbejdsgiverne og Kommune?? Spørger jeg bare!!!

Vi kalder os velfærdssamfund? det er vi måske også i forhold til andre lande, men når sandheden skal du, men jeg at, vi er for dårlig til at hjælpe de hjemløse som en eller grund har ramt bunde af samfundet så sidder på gade og stræder og tikker penge. Jeg har den Aller største respekt for dem der er frivillige på herberge. Så de hjemløse i det mindste har et sted at sove for en nat og et varmt måltid, men desværre ikke plads til dem alle.

Når vores kære folketingskandidater lover os skatteletteres, er det ikke os den er i milleklassen eller dem der ligger i bunden vel? Der er den ligger øverst af kransekagen. Nej så heller være efter en kontantmodtager der har samlede flasker for 6000 kr. Ham kan vi kanøfle for, personen ikke han en smart advokat i baglommen som kan alle huller i loven. I sted for at, bruge tiden på de store firmaer som tjener millioner eller tjekke at, der ikke er flere (Ritta)der tager af kassen.

Jeg er taknemmelig for at, jeg er dansk og vi har tage over vores hoveder takkeværet min førtidspension og mit klapjob, for uden den ved jeg ikke hvor jeg ville have været i dag.
Forfatterbemærkninger
Hurra for Flexjob!! Når det går godt

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 13/09-2021 18:49 af Maria Louise S. Jensen (mlsj) og er kategoriseret under Essays.
Teksten er på 704 ord og lix-tallet er 35.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.