Er lige vågnet fra en drøm


11 måneder, 24 dage siden 6 kommentarer Blandede tekster

4(Lige opdateret) Lidt blandede bolcher fra ...
Er jeg den eneste der er træt af at se nyhederne? Dem og deres ma... [...]
Blandede tekster
9 måneder, 22 dage siden
0Sømand!
Ja her sidder jeg så igen igen, og jeg vil næsten sige at alle de... [...]
Blandede tekster
10 måneder, 21 dage siden
2Hvorfor?
Jeg kan ikke vide det, jeg kan i det hele taget ikke vide noget s... [...]
Digte
10 måneder, 22 dage siden
0Naturens orden do :-)
Hey, jeg har noget på hjerte. HVORFOR? Må vi ikke have lov til at... [...]
Blandede tekster
11 måneder, 4 dage siden
30Digte 4 (bliver løbende opdateret) ;-P
Jeg boller med dig, du boller med mig. Alle boller med hinanden, ... [...]
Digte
11 måneder, 12 dage siden
6Er lige vågnet fra en drøm
Hey allesammen! det er nu tidlig morgen, og jeg er lige stået op ... [...]
Blandede tekster
11 måneder, 24 dage siden

Puls: 9,8

Publiceret: 0
Afgivet: 3
Modtaget: 0
Kenneth Hvid (f. 1983)
Hey allesammen! det er nu tidlig morgen, og jeg er lige stået op efter at have haft en uhyggelig drøm. Det starter med at mig og min far var sammen ude og handle, så var der en gammel kæreste, og to af hendes venner der havde taget os som gidsler, og de fik min far til at købe alt muligt, der var for 17.000,- så sagde jeg til min far hvad fanden gør vi? så siger han til mig, "tror du virkelig jeg er så dum Kenneth, jeg har en plan" så tænkte jeg fedt nok min far er sej nok alligevel, så kommer vi ud fra forretningen og jeg tænkte så at det er nu planen træder i aktion, og så smadrede jeg den ene, og bagefter den anden, og min far spyttede på hende min eks. og vi havde dermed vundet. Så kommer vi ind i forretningen igen, og så er der en der affyrer et gevær, og jeg tænkte fuck det der var IKKE plastik, det var en fucking riffel. Der var nogle andre med pistoler også, og jeg tog nogle af pistolerne fra de andre, de fleste var plastik, men til sidst fik jeg fat i en rigtig ægte 9'er, jeg tog ladegreb, og tog magasinet ud, og det var rigtige patroner. Jeg sigtede så på en, og så sagde jeg det er bare gas, jeg var parat til at trykke af. Men så lige pludselig så var alle drengene fra dengang der, alle soldaterne, de sang vi havde vundet mod de andre. Jeg græd lykkelige tårer, for nu var jeg sammen med alle drengene, og vi skulle feste, de sang, der var også en dejlig dame, og min mor var der. Men så lige pludselig så kom min far, og der var nogle der havde smadret ham fuldstændig, og klædt ham ud han kunne knap nok gå, han faldt så til jorden, og jeg sad der ved hans side og råbte "NEEEEEEEEEEEJ!" drømmen slutter så med at jeg sad i en lille kasse der bevægede sig, og jeg tænkte FUCK Kenneth, der her er ikke en drøm, det er MEGET virkeligt, jeg vågner så, og heldigvis var det en drøm, den var bare MEGET virkelig, men hvis drømmen så bare havde sluttet da jeg var lykkelig, og skulle feste med drengene. Altså min far har altid været min helt, og det gjorde simpelthen så ondt på mig at se ham så ynkelig.

I må meget gerne komme med kommentarer til denne drøm havde lige brug for at fortælle den


Nå ja selvfølgelig mand, min far var jo min helt, det var der en der lige fortalte mig, for han reddede mig jo, og i det samme øjeblik hun sagde det til mig, havde jeg de samme lykkelige tårer, så han var jo min helt, han reddede mig. Skide godt

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 09/03-2023 07:30 af Kenneth Hvid (DeuceF43) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 477 ord og lix-tallet er 44.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.