(Lige opdateret) Lidt blandede bolcher fra dåsen ;-P


9 måneder, 19 dage siden 4 kommentarer Blandede tekster

4(Lige opdateret) Lidt blandede bolcher fra ...
Er jeg den eneste der er træt af at se nyhederne? Dem og deres ma... [...]
Blandede tekster
9 måneder, 19 dage siden
0Sømand!
Ja her sidder jeg så igen igen, og jeg vil næsten sige at alle de... [...]
Blandede tekster
10 måneder, 18 dage siden
2Hvorfor?
Jeg kan ikke vide det, jeg kan i det hele taget ikke vide noget s... [...]
Digte
10 måneder, 19 dage siden
0Naturens orden do :-)
Hey, jeg har noget på hjerte. HVORFOR? Må vi ikke have lov til at... [...]
Blandede tekster
11 måneder, 1 dag siden
30Digte 4 (bliver løbende opdateret) ;-P
Jeg boller med dig, du boller med mig. Alle boller med hinanden, ... [...]
Digte
11 måneder, 9 dage siden
6Er lige vågnet fra en drøm
Hey allesammen! det er nu tidlig morgen, og jeg er lige stået op ... [...]
Blandede tekster
11 måneder, 20 dage siden

Puls: 10,0

Publiceret: 0
Afgivet: 3
Modtaget: 0
Kenneth Hvid (f. 1983)
Er jeg den eneste der er træt af at se nyhederne? Dem og deres malen fanden på væggen, og dommedagsprofetier, jeg er træt af det. NÅ det var så lidt brok, og der kommer hermed noget historielære.

FORDI ca. 4-500 år FØR Kristi fødsel, og også lidt tid efter Kristi fødsel, der var store dele af verden en del af det Romerske Imperium. Det er lidt svært at forklare hvilke dele af verden der var Romersk, præcis fra, og til hvilke årstal, men store dele af verden var faktisk Romersk. Ved så ikke hvem der var her før Romerne, men Romerne må vel være nogle af dem der var her først? De er så senere blevet slået tilbage af Kristendommen, ærgerligt nok, kan man jo så mene. MEN nu kommer det interessante, FORDI Pontius Pilatus, en Romersk embedsmand, i hans embedstid, fra år 26-36, der var det ham der sørgede for at Jesus blev henrettet. Dvs. At Jesus var måske 30 år da han døde.

Det var så den første del af dette lille stykke historielære, og nu kommer den næste.

FORDI, den Romerske himmelgud, som hedder Jupiter, Optimus, Maximus, siger man er gemt i en sky, og det er kun hans kone Juno, der kan se hans sande jeg, som så er godt. Planeten Jupiter er opkaldt efter ham, fordi den er solsystemets største. Jupiters dyr er en ørn, hans kone Junos dyr er en gås, og hun er en meget værdig, og dronningelignende gudinde. Som jeg ser det, så er Jupiter altså gud over himlen, og dermed vejret, tordenvejr, blæsevejr, osv. Pudsigt nok, så bliver Russel Crowe i filmen Gladiator, kaldt for Maximus, og der er en der siger til ham, at man står der, og føler sig som tordenguden ham selv, han bliver ydermere kaldt the Spanian, og det syntes jeg så var lidt ærgerligt, men har jo så nu fundet ud af at Spanien dengang, jo også Var Romersk territorie, om jeg så må sige, så er det er godt nok godt nok ;-P

Det skal så siges, at alt dette, er noget jeg har læst på nettet, og det KAN, være plausibelt, men det kan jo også bare være røverhistorier, ingen ved det jo. Desuden så er der jo skrevet om mange "helte," "skurke," osv. Osv. Der er bandet TV-2, der er Picasso, der er Thor, og Odin osv. I en uendelighed. Man kan jo tro på mange ting, og noget skal man jo tro på ikk?

Meget apropos dette link til nummeret Calabria

Kopier teksten og sæt den ind i din browser

https://www.youtube.com/watch?v=Kq4OtRsdXls&list=RDKq4OtRsdXls&start_radio=1

Calabria/Calabrien er en Italiensk region

Og kom nu drenge kom ikke og sig at i ikke kan lide det i ser

SLUT

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 09/05-2023 20:08 af Kenneth Hvid (DeuceF43) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 453 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.