Julen bliver hostet, godt...
Susann Kokan...
1 måned, 11 dage siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
6 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
7 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
5 år siden
Anden bog started
JesperSB
1 år, 9 måneder siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
10 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
8 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
8 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
10 år siden
Vandet i dag
SeMig
1 år, 7 måneder siden
Døde dun
Tine Sønder ...
9 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
14 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
8 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
8 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
14 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
10 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
9 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
6 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
8 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
8 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
6 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
6 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
2 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
8 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
6 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
6 år siden
Gemalen har taget et par fridage, bla for at få ordnet en masse af de praktiske ting inden jul, som fes at købe julegaven til mig !! Det syndes jeg selvfølgelig er helt i orden.... Golfbanen skal selv følgelig også passes, specielt efter at det ikke er gået så godt de sidste par gange. Så han vil lige overbevise sig selv om, at der ikke er nogen grund til at have et billig golf sæt til salg.
Jeg tror at det vil blive lidt af en bedt for ham når han får mig overbevist om at gå med på golf banen, og hvis jeg har en bedre dag end ham, den tror jeg han vil have svær ved at sluge !! Han fortalte mig glæde strålende at NU havde han en bedre tid end mig inde på Mahjong .. Så sig ikke at han ikke er lidt at en konkurrence menneske, også selv om han prøver at lægge vægt på at det KUN er for sjov.

Jeg har følt mig meget træt og udbrændt her på det sidste, har ikke rigtig kunne overskue andet end at arbejde og sove. Jeg har også kunne mærke at det med min far tager også meget hårdt på mig. Hver gang der er et eller andet, får jeg følelsen af at der kommer en og suger mig for kræfter, som en ballon der stille og rolig lægger luft, og hvor der ind imellem kommer en og trykker på den for at den hurtigere skal miste pusten, det er utrolig hårdt. Men han forstår ikke hvad der sker, eller vil måske ikke forstå !! Jeg kan nærmest råbe og skrige ( det gør jeg selvfølgelig ikke ). men han hører ikke efter. Og så hører han et eller andet et andet sted fra. og kommer og fortælle mig det og så siger jeg - Jamen det har jeg jo sagt eller fortalt. Det er utrolig at der er flere fjer i den pude !! Det er frustrerende...

Nå men jeg valgte at tage en fridag i dag, ville få sovet ud og gjort rent. Selvfølgelig vågnede jeg med ondt i ryggen, som jeg plejer at gøre når jeg har lagt for længe ( alt over 5-6 timer er ifølge min ryg for længe ) og så kunne jeg lige så godt stå op. Jeg havde sagt til Claus, med henblik hvordan jeg havde det den dag hvor jeg havde fri, og hvor han også tog en fridag. at jeg er her slet ikke i dag, så han skulle ikke inddrage mig eller lave om på de planer han havde lagt. For et par dage siden havde han set alvorligt på mig og spurt om jeg troede om han kunne gøre lige så godt rent som mig, noget af et spørgsmål !! Selvfølgelig kan han da det, men der er nok nogen steder han ikke lige tænker på, men ellers har jeg bestemt ikke noget at klage over. Nåå men det var bare fordi at så ville han lige ordne det når han alligevel havde fri, så jeg ikke havde det at tænke på. Jeg håber ikke at han tror at jeg tvivler på hans kunnen og har taget fri pga. at det..

Jeg fik sms fra min Norske veninde i går.. Hun har været indlagt med en hjerneblødning i sidste uge. Jeg har ellers sagt til hende at hun skal give mig besked hvis der sker noget, eller at hendes søster skal !! Heldigvis var det en mindre en hvor det kun er gået ud over førligheden i den venstre arm. Da hun var i Danmark blev hun scannet og de fandt ud af at hun havde haft nogle mindre hjerne blødninger. måske er det fordi at jeg har haft lagt hende lidt på is, at hun ikke har givet mig besked. Jeg skylder hende også en forklaring, men syndes ikke at jeg har overskud til det lige nu. Jeg ved at der kan komme to reaktioner på det !! Den ene er at hun måske ryger i kælderen psykisk, og den anden er at hun nok kommer med en masse anklager og spørgsmål. Jeg er ved at skrive et - Brevet der aldrig bliver sendt lign... Om det der skete dengang, hvad det gjorde ved mig og hvorfor at jeg lod mig rive med.. Men jeg får nok ikke givet hende en forklaring eller skrevet færdig på denne side af jul..

Jeg må hellere også se at komme i gang med ikke at være her. Claus er taget på golf banen, så jeg kan rolig danse på bordene imens !!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg er her slet ikke !! er publiceret 10/12-2003 12:25 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.