16 år siden

pause - snup en coke!

Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år, 4 dage siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Wow for et stresset semester! Jeg har brokket mig over det 1000 gange før, men vi har simpelthen så travlt! Vi har en gradueret skriveøvelse der skal afleveres mandag, og jeg har læst så mange forskellige noveller, for at finde en der er god at skrive om, nu er jeg endt med at låne en novellesamling af E.T.A. Hoffmann og så snuppe en derfra.. måske 'stamhuset' da den skulle være lidt poesk, bare før hans tid. Derudover er der skriveøvelsen til torsdag næste uge. Jeg skal analysere nogle coca cola reklamer i forbindelse med en teoretisk tekst, og jeg gider simpelthen ikke, men som alt andet bliver det spændende nok når man først kommer i gang. Problemet er dog, at jeg overhovedet ikke har tid til at lave to ordentlige opgaver! Opgaven til torsdag ligger helt fast, men jeg tror godt at jeg kan udsætte den anden til mandag en uge. Og hvis jeg så lader være med at læse til timerne og droppe de fleste indtil opgaverne er afleveret, så går det nok.. Såå det er jo super med en studieordning, der kun kan følges ved at droppe undervisningen! Alt bliver super super overfladisk, nice!!

Ellers har det været en sprittet weekend! Jeg kom til at hænge ud i baren til 22 torsdag, fredag efter arb. var jeg i baren, det var totalt sjovt! Det endte med at Pingvin, A og jeg tog i teologibaren til fest. D og Sean kom også, de var pænt fulde og vi havde det totalt sjovt! A scorede endelig den fyr hun havde haft lidt kørende med et stykke tid. Jeg snakkede med alle, og blev venner med en pige der stod i baren som gav mig meget stærke drinks. Jeg havde så mange tømmermænd næste dag! D skulle til Herning for at arbejde.. det syntes han vist ikke var såå fedt! Jeg sov til kl 2 og kom 3 kvarter for sent om til sangeren - jeg skulle låne kjole af hende og vi skulle dresse op sammen. Havde stadig tømmermænd da vi kom ud til slottet kl 6, og jeg drak ikke min første øl før kl 19.30, måtte også helt droppe snaps. Alle var imponerede over at jeg holdt til kl 2.30 (sidste år gik jeg under kl 12 pga. for mange snaps.. hmm..) og tja.. meget hyggelig fest, men det var nu meget sjovere fredag!

Mandag skulle vi holde oplæg.. tror det gik ok med min del, synes i hvert fald selv, at jeg fik tegnet tavlet fint til! En fra gruppen havde vist ikke rigtig forberedt sig såå meget, han fik sagt en masse underlige ting, så som at han havde røde kinder og at det han sagde bare var noget han trak op af lommen. Det sidste siger man bare ikke!! Heller ikke selv om det er rigtigt.. ved dog ikke helt om det var det han mente.. og alligevel kom der også en masse godt ud.. bare underligt at se ham nervøs..

Hmm ellers.. D har jo hele 3 vejledere til sin master, det er ret belastende, for hver gang han har lavet noget, skal det sendes og kritiseres af alle 3. Især den ene (der er over 70) har en anden mening end de to andre - umuligt projekt. Alle giver ham også opgaver, og så er der lige en legatansøgning der skal laves, eller faktisk to lige nu, og den ene fik han kun en aften til at skrive. Hele tiden sidste øjebliksting!
Jeg synes at det er vanvittig hårdt at vi begge to har meget travlt lige nu. D har haft mest travlt de sidste par dage, og jeg har taget lidt over og lavet mad og vasket op, men lejligheden ligner et bombet lokum! Han tob afsted kl 9 i morgen og kommer først hjem kl 22 så selvfølgelig skal han ikke handle ind eller noget, men det sutter bare! Jo jeg er egentlig hjemme, men burde lave noget andet end alle de her småting der bare tager så lang tid! Og så har jeg oven i købet brugt så lang tid på de noveller jeg ikke kunne bruge til noget alligevel..

hmm jeg skal helst være færdig med de her opgaver inden fredag næste uge, for jeg skal til Herning og være sammen med min familie og holde fætter/kusine julefrokost. Det bliver så dejligt at kunne tænke på noget andet! Jeg gider virkelig ikke mere lige nu! Men måske jeg bare skulle komme i gang med opvasken, og så få set lidt på den opgave! Min hypotese er, at reklamerne i tv råber højere og højere for at få vores opmærksomhed, og spørgsmålet er så hvordan de gør det gennem tiden. En af de nyere er mere stille - måske for at bryde al larmen og på den måde vække opsigt.. alle handler, mere eller mindre, om at man er stresset eller har været aktiv eller er helt udmattet af en eller anden aktivitet, skal tage en pause, drikke en coke og så kan man komme på farten igen. Dvs. at reklamerne faktisk er bevidste om det stress alle signalerne i samfundet giver.. hmm.. måske bliver det ikke så svært alligevel.. Det er bare enerverende at lytte til reklamerne om og om igen! Nå, jeg kan ikke undslippe min skæbne hehe - videre!

Kh Mejsen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget pause - snup en coke! er publiceret 20/11-2007 14:43 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.