16 år siden

Jeg savner...

Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Jeg har ondt i min krop, og jeg ved ikke hvorfor. Mine ben mærkes som dengang man havde vokseværk og min mave har det underligt. Jeg skulle have været til fødseldag hos folkeskole-veninde, men meldte fra fordi jeg ikke troede der kom nogen jeg kendte. Finder ud af igår at Th. skal med. Øv. Så nu sidder jeg her. Er egentlig også for træt til at tage med, men det kunne nu være meget hyggeligt. Men skal også arbejde imorgen. Sårh. Men nu prøver Th. at få mig med alligevel. Ved ikke rigtig. Det kunne nok blive meget hyggeligt. Men arr. Må nok hellere blive hjemme. Og så skal jeg ud til Je. bagefter. Lige nu er det okay at det er en aftale. Frygter for hvordan det bliver. Snakkede med ham igår. Måske kæresten er der når jeg kommer. Arr. Håber det ikke. Det kan jeg ikke lige overskue. Men ja. Så må jeg jo tage den derfra. Men rart, det var det at snakke med ham. Rigtig dejligt at grine med ham igen. Skal overnatte, så kommer til at sove af H... til. Pokkers.

Frisør idag. Dejligt at få en lidt mere menneskelig farve en den leverpostej jeg rendte rundt med. Hennafarven fra venindes hårprojekt så ligesom bare slet ikke ud som da jeg fik den. Hmm. Så nu er det lyst igen. Dejligt. Men det var frygteligt. Sad fredeligt og fik farve i håret mens jeg snakkede med frisøren, da en ung fyr træder ind af døren. Han virker bekendt. Ja tak, det er så R. fra folkeskolen, som jeg var halvt sammen med sidste skoledag og havde noget kørende med i den følgende sommerferie. Det hele fik en meget grusom slutning og vi har ikke snakket sammen siden jeg startede i 1.g. Selvfølgelig skal han sidde ved siden af mig. Heldigvis ligner jeg en huleboer med håret ned foran øjnene, så jeg har en god undskyldning for ikke at snakke med ham. Jeg er lykkelig da han er færdig med sin klipning, da det passer med at jeg er færdig med at få farvet hår. Dog beslutter jeg mig for at være den voksne og sige hej da han går. Heldigvis smiler han tilbage og siger hej.
Synes det er så ærgeligt at vi ikke snakker sammen. Han er en dejlig dreng. Eller det var han i hvert fald dengang. Men ja. Han er bare så sjov at snakke med. Elskede det. Måske jeg skulle skrive til ham? Har jeg egentlig stadig hans nummer? Nææ. Nå, så er det problem ligesom løst. Lidt ærgeligt egentlig. Men nok godt nok i sidste ende.
---

Der er galla på fredag. Ak ja. Det bliver rigtig godt. Skulle øve torsdag efter skole. Det var noget værre rod. Ch. kunne ikke fordi han skulle arbejde, så havde ingen danse partner. De andre i kvadrilien skal danse med deres kæreseter som kommer udefra, så de var heller ikke med. Jc. og St. var også taget hjem fordi de heller ikke kunne. Så stod tilbage med Ri. Skide godt. Vi fandt en anden kvadrilie og danse i. Det var fint nok, og vi skal danse hele næste uge næsten, så vi skal nok lære det. Eller kan det allerede. Det skal bare finpudses. :) Har lige været ovre ved hende der skal sy en butterfly til Ch. Det bliver fint. Hun har lovet at hjælpe mig med at gøre et eller andet ved kjolen, så den bliver siddende hvor den skal. Den skal også lægges mere op, for fandt ud af at hvis jeg har mine egne sko på, er jeg højere end Ch. Så skal låne min søsters sko. Dejligt. :) Men det bliver fint.
---

Der er stadig lang tid til den 1. april. Ubeskrivelig lang tid. Og vi kan kun kommunikere via breve, så der kommer til at gå rigtig lang tid imellem. Øv mand. Har skrevet det første brev. Så glæder mig til at få svar. :)
Jeg er også blevet accepteret af Al. Skide godt. Og en anden fælles ven de har. De har siddet og ledt efter billeder efter mig og spurgt Jc. ud om mig. Hallo mand! Hehe. Men det er da dejligt. :)
Men jeg savner ham!
---

Nu vil Li, Aj og C også have mig med i byen. Det kunne være super hyggeligt. Men tror heller ikke min mor synes det er en god ide. Jeg ved det ikke. Jeg kommer bare aldrig op imorgen. Ihh mand!

Nå, men vil tænke over hvad jeg skal i aften.

God weekend.

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg savner... er publiceret 11/01-2008 18:20 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.