15 år siden

Udvekslingsstudent i vanskeligheder!

Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
6 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
6 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
8 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
6 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
2 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
6 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
1 år, 11 måneder siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
3 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
11 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
6 år siden
Nyt land
Christian Ba...
6 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
11 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
8 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
7 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
5 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
7 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
5 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
8 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
8 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
7 år siden
Stemme
Halina Abram...
3 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
3 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
8 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Det der skulle vaere mit livs eventyr er mit livs mareridt.
Udvekslingsstudent i USA - haha det loed saa fedt og jeg elsker EF, elsker stadigvaek EF i Danmark, men hvad sker der lige for dem i USA!?

Vores tyske udvekslingsstudent Alex blev tvunget til at accepterer denne her familie jeg har, og de har absolut ikke plads til 6 mennesker og de faar aldrig raad til at have 6 mennesker ogsaa sporger de hende om hun vil blive et aar? Og saa tvinger de hojere magter hende til at sige ja! Bullshit!

Nu vil hun saa gerne vaek og de har staaet to voksne og raabt hende ind i hovedet i to timer paa engelsk et sprog hun knap nok magter, det er bare saa ufedt. Jeg kan godt forstaa at familien er ked af at hun har sagt de er for fattige/ har for lidt plads, men saa maa de indse virkeligheden. Og maaske ogsaa lige overveje hvorfor de vil have os her! Vi laver ingenting sammen og de gider aldrig at snakke med os, det stinker! Virkeligt!
Jeg vidste godt at det ikke var alle vaertsfamilier der havde et ekstra sovevaerelse og swimming pool, men det her er lige i underkanten! De gider os ikke, og Britt (16), der 'tvang' sine foraeldre til at tage os ind er en amoebe der sidder foran sin pc hele dagen eller snakker i telefon, fuck hende..

Jeg er bare saa vred og forvirret lige nu. Min kontaktperson er bedste veninder med min vaertsmor og hun tager altid deres parti. For at sikre programmet har vi en ekstra kontaktperson som Alex kontaktede og forklarede at her er meget beskidt, hvilket her virkeligt er! Der er hundehaar overalt, en sort rande i toilletet, koeleskabet er fyldt med mugen mad - som mig og alex er begyndt at smide ud af og der er rod og ting ingen bruger over det hele.
Alex klager og vores anden kontaktperson RC vil komme ud og kigge paa det, hun ringer til foerste kontaktperson IEC (der er bedste veninde med vaertsfamilie moren) og forklarer hvorfor hun kommer og lige pludselig ud af den blaa luft kommer vores IEC med sit teenagebarn og de hjaelper moren og hendes teenagebarn med at rydde alt op.
Familien har nogle virkeligt store biler og de propper alt deres lort ud i de biler saa her ser paent ud og fuck her er blevet paent. Men det hele er jo saa falsk, jeg foeler mig som saadan et fattigt barn paa et boernehjem i Rusland der bliver vasket og faar et stykke legetoej fordi der kommer velgorenhedsfolk fra andre lande og tjekker op paa deres menneskerettigheder.

Jeg havde et moede med RC'en i dag - men hun spurgte om de mest latterlige ting. Om de mishandlede mig og saadan, mens IEC'en (morens bedste veninde) skal vaere med til moedet. Det er saa fucked, den eneste grund til at denne her familie er blevet godkendt er at hende der skal godkende dem er morens bedste veninde. Det er en fatal fejl i EF program som ellers er godt sikret! Det er saa fucked.
Jeg vil ikke flytte nu, jeg bliver noed til at ive det her en chance paa cirka 1-2 maaneder for at se om det virkeligt ikke gaar og desuden toer jeg ikke fortaelle det til min mor for jeg ved hvordan den slags er.

Da jeg gik paa efterskole sidste aar var hun paa vej til at komme og hente mig hvis jeg bare var en lille smule forkoelet og ringede og fortalte hende det.
Hun har bedt mig tage billeder af huset og rummene, men jeg toer ikke for saa henter hun mig bare og tager mig med hjem til Danmark og det er ikke det jeg vil! Jeg vil laere engelsk og vaere et aar i USA..

Oven i det hele har jeg lige haft den vaerste foedselsdag i mit liv! Min familie ignorede min foedselsdag totalt, men da IEC'en kom (der er soed nok man kan bare ikke betro sig til hende fordi det ryger direkte til familien) havde hun gave og kage med. Det var saa sindssygt at min familie, folk der har lovet at tage sig af mig og give mig et trygt og godt aar ikke kan finde ud af det naar en kvinde jeg har moedt to gange laver 'kaempe' fest. Jeg blev selvfoelgelig glad for hendes godhed, men jeg er bare saa frustreret over familien! Oev oev!

Jeg har ingen at fortaelle det her til kun Alex men hun bliver flyttet i morgen tidlig! Fuck fuck fuck..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Udvekslingsstudent i vanskeligheder! er publiceret 13/08-2006 06:08 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.