17 år siden

For tynd..? For tyk..?

Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
No name girl
8 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Åhh.. Hvor lever man i en stresset verden.. Kan slet ikke overskue noget lige nu.. Puuh.. Er holdt til svømning igen.. Eller.. Det kan man vel næsten ikke kalde det, når jeg kun var der en enkel gang.. Men altså.. Kunne bare ikke overskue det.. Musicalen på skolen starter nu her fra i næste uge, og det ville jeg gerne være med til.. Der bliver spillet Moulin Rouge og har altid drømt om at spille med i den.. Den skal øves hver torsdag indtil premieren sidst i november.. Men finder så ud af at jeg skal på kursus i den sidste øveweekend, så den kan jeg så ikke være med alligevel.. Eujch.. Øv..
Skal til træne med A, højst sandsynlig om mandagen..
Skal begynde at træne i gymnastik om onsdagen og der kommer ungdomsskolens musical også til at lægge..
Torsdag går jeg til step og fredag arbejder jeg.. De har spurgt om jeg ikke kan komme nogen flere dage om ugen på arbejdet, fordi der er så travlt.. Har bare ikke tid.. Går i skole til 15.30 mandag og onsdag, og kan slet ikke overskue det med lektier osv.. Så måtte droppe det med svømning igen.. Desværre.. Ville egentlig gerne igang igen.. Når nu det er det eneste jeg kan.. Min mor frygter for at jeg får stress.. Har beroliget hende og sagt at det gør jeg ikke..

Je. irriterer mig stadig.. Hans MSN navn irriterer mig.. Og hvor er det latterligt.. Han omtaler en anden pige.. Hvorfor gør han det..? For at gør mig sur.. Ked af det..? Ved det ikke.. Har ikke lyst til at snakke med ham.. Såret mig alt for mange gange.. Har virkelig tænkt over det her de sidste dage.. Han har virkelig aldrig forstået mig og det jeg står for.. Aldrig accepteret at jeg er en såkaldt poptøs.. Altid fortalt om hans flippede venner.. Dem uden makeup.. De åbne mennesker.. Altid hakket ned på mig.. Hvorfor har jeg fundet mig i det..?! Et eller andet sted har jeg lidt ondt af dé tøser han er sammen med nu.. Has charmer sig ind på dem.. På samme måde som han gjorde ved mig.. Først nu kan jeg virkelig se hvem han virkelig er og hvor dum jeg har været.. Puuh.. Ved ikke hvad jeg lavede sammen med ham.. Og hvorfor jeg gik tilbage til ham alle de gange.. Efter alt hvad han har sagt og gjort mod mig.. Alle de gange han har såret mig.. Tromlet min selvtillid ned..
Siger ikke, jeg ikke har såret ham.. Men jeg har ikke været den eneste i det her.. Har bare været for dum.. Og vil super gerne bare komme videre nu.. Glemme ham og glemme hans veninde, Ch.. Svært når jeg ser hende hver dag.. Men det har været lettere for mig at gå forbi hende, uden at tænke på hvordan jeg ser ud, om jeg smiler eller går sammen med nogen.. Glæder mig til den dag jeg kan gå forbi hende eller komme i skole, uden nogen bekymringer omkring hverken hende eller Je.. Glædens dag.. Lige nu går der ikke én dag, uden han går igennem mine tanker.. Øv..

I biologi lige for tiden, står den på kost og sundhed.. Her iblandt også BMI.. Idag skulle vi udregne vores egen BMI.. Min ligger på 20.. Hvilket jo er ganske normalt.. I studiegruppen begyndte vi at snakke om vægt osv.. L har engang haft en form for spiseforstyrrelser.. Jeg begyndte at trække mig lidt tilbage da de begyndte at snakke videre og videre.. Hader at snakke om min vægt.. Men pludselig spørger A så om jeg ikke kunne huske 9. klasse.. "Hvor jeg var mega tynd".. Ved at jeg var tynd i 9.. Selv lærerne var efter mig.. Holdte øje med hvor meget jeg spiste osv.. Alle synes jeg var FOR tynd.. Dengang synes jeg, at jeg var pæn tynd.. Nu.. Nu er jeg bare .. Bvadr.. L sagde at hun ikke kunne forstille sig at det var særlig kønt, hvis jeg havde været tyndere end jeg var nu.. Hmm.. Da vi var til sundhedsplejerske i 9., fik vi også udregnet BMI.. Min lå på omkring 18.. Hvilket jo er for lavt.. Valgte ikke at sige det til nogen.. Men.. Åhh.. Ville gerne være tynd igen.. Har taget alt for meget på i løbet af året.. Forstår ikke hvordan L kan sige, at hun næsten synes jeg er for tynd nu.. Eujch.. Skal virkelig til at spise sundere og dyrke mere motion.. Mit mål for i år..

By night imorgen.. Uhh.. I vores kæmpe by.. Not.. Arj, tror det bliver hyggeligt nok.. A, Jo. og en N, kommer herhjem og drikker lidt først.. Måske går vi ned i byen.. Måske ikke.. Nu ser vi.. N mødte jeg i mandags.. En af A's venner.. Ekstrem flink fyr.. Meget morsom.. Sårh.. Det skal nok blive alletiders imorgen.. Glæder mig til at mærke beruselsens glæde igen.. Man føler sig så underlig glad når man er fuld.. Alt er sjovt og smiler altid.. Alle er dejlige.. Fantastiske.. Glæder mig til at nå de stadium hvor man ikke er bræk fuld, men bare glad.. Skønt.. :)

Mums.. Fri i første time imorgen.. Dejlig dejlig.. Vil lige rydde lidt om inden jeg går i seng... Hav det godt derude..

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget For tynd..? For tyk..? er publiceret 24/08-2006 21:39 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.