17 år siden

Utrolig forvirrende.. Hmm..

Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
12 dage siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Skavanker
David Hansen...
2 måneder, 4 dage siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 2 måneder siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Åhh.. By night var alletiders.. Super hyggeligt.. Vi endte med at blive lidt flere end beregner herhjemme.. Av, Ma, Cr, Ar, Lo, Na og Ml kom også.. Vi kom kun ned i byen i en time.. Vidst kun ½ tror jeg.. Der skete ikke så meget.. Så vi gik herhjem igen.. Mor var taget på arbejde, så det var kun min søster der var hjemme.. Efter hendes mening har vi vidst larmet rimelig meget.. Upa.. Men vi morede os.. Cr kom meget uanmeldt sammen med to af hans venner.. Hvilket irriterede mig lidt.. Altså et eller andet sted, måtte de da gerne komme.. Men synes nu godt de kunne tage at spørge først.. At de så kom, var så hvad det var.. Men pludselig siger Cr "Ar kommet også lige".. Nå gør han det.. Altså kender ham godt osv.. Og han er flink og det hele.. Men blev bare lettere irriteret over at Cr bare inviterer folk hjem til mig.. Samtidig med at jeg lige havde snakket med min søster om, at der ikke skulle komme flere, når nu mor heller ikke var hjemme..
Drengene havde så åbenbart besluttet at der skulle hældes på mig.. Hvorfor ved jeg ikke.. Så den ene drink efter den anden blev hældt op til mig.. Stærkere og stærkere blev de.. N sad over for mig, og begyndte at ville smage på den før jeg gjorde.. Til sidst rystede han bare på hovedet, når jeg fik en drink og kiggede over på ham.. Jeg er ham dybt taknemmelig.. Ellers ville jeg aldrig været kommet med i byen.. :S
Omkring 01.30 gik vi ned i byen.. På byens diskotek.. Det er bare STEDET.. Not.. Har aldrig været der før.. Og det var da også bare et lorte sted.. Lille og ingen steder at sidde ned.. Danse kunne man heller ikke, for dansegulvet var allerede fuldt, når de 2 første mennesker var derude.. Alletiders.. Vi tilbragte det meste af tiden udenfor hvor vi ventede på N og A's taxa.. Den kom aldrig, hvilket blev en kold fornøjelse til sidst.. Men hjem kom de.. Til sidst.. Så fulgte Jo. og jeg Ml hjem.. Et lille bitte stykke på omkring de 2 km.. Alletiders.. Arj, meget hyggeligt.. Jo. og jeg lå først i sengen omkring 4.45.. Alt i alt en bedårende aften.. Også lidt skuffende..
Havde spurgt Lo og Na om de ville komme.. Og det havde de sagt ja til.. De ville komme omkring 20.30, hvilket var helt fint.. Da klokken nærmer sig 22 er de stadig ikke kommet, og vi andre sidder og snakker om, om vi skal gå ned i byen, da de lukker kl. 23.. Da vi næsten lige er kommet afsted ringer Lo. og siger de kommer nu.. Fortæller at vi er gået ned i byen, men at min mor og søster er hjemme, så de bare kunne gå derhjem og stille deres ting og så komme ned i byen.. Hvilket jeg forstod som en aftale.. Men de bliver så siddende hjemme ved mig.. I ½ time eller sådan noget.. Drikker vores sprut og vælter jeg ved ikke hvad.. Min søster fortæller at de larmer rimelig meget også.. Da vi så endelig kommer hjem, er de gået ned i byen.. Da de så endelig kommer tilbage, godt beruset.. Er de her kun ½ time.. Måske 1 time.. Så lige pludselig skulle de hjem.. Eller de sagde de tog hjem.. Men fandt ud af at de tog ned i byen.. Kom tilbage senere for at hente deres cykler.. Og lige låne vores toilet.. Godt nok..
Jo. fortæller så også at Lo. har skrevet og spurgt hende om hun ikke ville med til Tørring.. Hvilket Jo. så havde sagt nej til, da hun havde sagt ja herover til.. Og det havde virket som om at den eneste grund til at hun spurgte var for at høre om hendes forældre ikke kunne køre..
Blev bare sådan lidt.. Nå okay.. I kunne da bare have sagt nej, hvis i ikke ville være her, altså.. Blev bare lidt skuffet over det.. Lo. har bare forandret sig.. Blev mere.. Ja, ved ikke.. Bare ikke den samme.. Hun har altid været den pige, alle kunne lide.. Og som kunne lide alle.. Den afslappede pige.. Nu er hun meget omhyggelig med hvem hun snakker med.. Bare underligt at det er blevet sådan.. Lidt ærgeligt.. Hun er en rigtig sød pige.. Men bare på en anden måde nu.. Rigtig ærgeligt.. Øv..

Apropro N.. Hmm.. Han er svær.. Fik mig en snak med ham i fredags.. En rigtig god snak.. De andre var gået ned på "diskoteket".. Så vi var kun os tilbage.. Rigtig hyggeligt..
Den dag jeg mødte ham, kunne jeg godt mærke at der var et eller andet mellem ham og A.. Spurgte hende dagen efter om der var noget med ham N.. Hun grinte bare og sagde at hun ikke rigtig kunne finde ud af det.. Han var rigtig sød, men hun vidste ikke rigtig.. Men at vi lige måtte snakkes efter fredag; der var vi måske blevet klogere..
Snakkede så med N. om hvordan han havde det osv.. Og han er helt skudt i hende.. Synes hun er fantastisk.. Og det kunne jeg jo kun give ham ret i.. Sagde jeg synes han skulle tage en snak med hende om det.. Hvilket han så har gjort, da de kom hjem fra mig.. (Han sov hos hende).. Har fortalt hende hvordan han havde det osv.. A. vat lidt Åh nej åh nej.. Hvad skal jeg gøre.. Hun har aldrig haft en kæreste og går helt i panik over sådan noget.. Det så sjovt..
Men ....
Så nu her igår og idag har jeg skrevet med ham.. Om alt muligt.. Og så siger han til mig at jeg er lidt meget sød.. Med en lille smiley.. Da han sagde farvel til mig fredag, gav han mig et kys på kinden.. Tænkte jeg ikke umiddelbart over.. Det synes jeg jo godt man kan uden der er noget.. Han skrev til mig at han gav mig et kys, fordi jeg bare var mig og at det altså ikke var noget han bare gjorde særlig tit.. Faktisk aldrig..
Ahhr.. Hvad nu det for noget.. Betyder det noget at han siger det.. Åhh.. Hvad det nu også for noget fis, når han nu er vild med A.. Og det siger han også i sine beskeder.. At vi skal sørge for at hun får nogen flere følelser for ham.. Men hvad er det for noget med at "jeg er lidt meget sød".. Åhh.. HVad fanden betyder det..? Betyder det noget overhovedet.. Eujch..
Arj, jeg må ikke falde for ham.. Det er ham og A.. Og sådan er det.. Og det ville virkelig være dejligt for dem hvis de fandt sammen.. Det mener jeg virkelig.. Det fortjener hun..

Åhh.. Tiden går jo.. Skal have lavet nogen lektier.. Og i bad.. Og have ryddet op.. Åhh...

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Utrolig forvirrende.. Hmm.. er publiceret 27/08-2006 19:42 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.