17 år siden

Endnu en weekend.. Åhh..

Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 21 dage siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 18 dage siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Åhh.. Ja.. Så var der fest på skolen i fredags.. Puuh.. Glædet mig i ugevis.. Faktisk siden den sidste fest for halvanden måned siden.. Var med stort besvær kommet af med den sidste time på arbejdet.. Så A kom og hentede mig kl 18 på arbejdet.. Til forfest hos To.. Ka. havde lovet at lægge min makeup og tøjet havde jeg med i tasken.. Den fineste top havde jeg lånt at søsteren.. SÅ fin.. Hun lagde den fineste makeup, med grøn øjenskygge og jeg ved ikke hvad.. Det var super flot og fik egentlig utrolig meget ros for mit udseende den aften.. (Bekræftelse er altid rart:))
Festen forsatte for fuld drøn og det var bare alletiders hyggeligt.. Skønne skønne mennesker.. Cr. havde champagne flaske med og så skulle jeg jo lige spille smart og vise at jeg sagtens kunne åbne den.. A advarede mig dog og sagde jeg skulle passe på ikke at sprøjte ud over det hele.. Tænkte bare, at det gjorde den ikke.. Jeg havde kontrol over det..(!?) BANG.. Af ryger proppen.. Og skum ud over det hele.. Godt klaret Anne.. Men champagne fik hun da..:)
Vi drak dus.. Allesammen.. Vi tog billeder.. Vi grinte, vi sang.. Vi hyggede..
Jeg blev fuld.. Jeg blev rigtig, rigtig fuld.. For fuld..
Dørene lukker klokken 21 på skolen.. Taxa var bestilt til os allesammen.. Men kun 1 kom.. Så To's forældre kørte os.. Herfra husker jeg kun brudstykker af min aften..
Mener vi kom ind på skolen.. Dansede med A.. Har fået fortalt at jeg gik midt i dansen.. Og jeg er højst sandsynlig gået ned på toilettet.. Hvor jeg har brugt resten af aftnenen.. På en eller anden måde har jeg fået bevæget mig ovenpå og har fået fat på Jo.. Som så har ringet hjem til min søster.. Hun hentede mig i hvert fald omkring halv elleve.. Jeg har åbenbart siddet i en tåge hele vejen, med hovedet godt begravet i en balje.. Mmmh..
Vågnede halv 5 lørdag morgen.. Med bare en smule ondt i hovedet.. Gik ned og tog et par piller, mens jeg gruede for at vækkeuret ville ringe om 2½ time for at sende mig på arbejde.. Baljen ved siden af min seng, mindede mig om aftenens udskejelser.. Puuh..
Vågnede lidt over 7.. Hovedpinen var forsvundet.. Men er erstattet af en meget ubehagelig kvalme.. Min mor tvang mig til at spise et tørt stykke rugbrød, inden jeg tog på arbejde.. Føj.. Min chef opdagede heldigvis ingenting og troede bare jeg var træt.. Kvalmen forsvandt heldigvis i løbet af dagen..
Men hvor var jeg træt af mig selv.. Havde sådan glædet mig til festen.. Men ødelagt var den.. Øv øv.. Og så meget fik jeg ikke engang at drikke.. Tror bare det gik for hurtigt.. Ved det slet ikke.. Tror bare jeg tænkte at jeg sidste fest, havde været rigtig meget fuld.. Men det havde jo været mega sjovt.. Så den succes skulle da gentages.. Det var dumt tænkt..
Heldigvis er der fest igen den 1. december.. Så der er jeg klar igen.. Der skal absolut ikke drikkes ligeså meget.. Aldrig mere være så fuld igen.. Kan ikke huske hvem jeg har snakket med.. Eller hvad jeg har lavet.. Det er nok alligevel også begrænset hvor meget jeg kan have nået.. Men altså.. Øv..
Og så er der også snart julefrokost med klassen.. Det bliver fedt.. Det glæder jeg mig til.. Snaps skal der drikkes.. Føj egentlig.. Men det er vel det man gør til en julefrokost, ikke..? Og taler... Ja, taler skal der holdes.. Åhh.. Det bliver godt.. :D

Ri. er droppet ud.. Øv.. Hun kom tirsdag i sidste time og fortalte det.. Og jeg begynder selvfølgelig at tude.. Hvad sker der nu for det.. Det jo ikke fordi hun flytter langt væk eller noget.. Kan jo stadig se hende.. Men nej.. Selvfølgelig skulle jeg da sidde og tude foran hele klassen.. Og min absolut hadelærer.. Typisk..
Et eller andet sted kom det ikke som noget chok at hun gør det.. Hun har ikke rigtig været i skole den sidste måned.. Og hun har tit snakket det.. At hun heller vil spille teater osv.. Men tror også mere det er det der med at hun ikke har sagt noget overhovedet.. Et lille chok var det.. Jeg ved at hun forventer at det er sådan noget jeg kommer til hende med.. Og havde da også omvendt troet at det var noget hun ville snakke med mig om.. Men nej.. Lidt skuffet måske.. Ked af hun at hun slet ikke har nævnt noget til mig.. Men sådan er det jo.. Heller ikke noget at være sur eller noget over.. Håber vi stadig kan holde kontakten.. Tvivler.. Men ja..

N har fået kyssesyge.. Han skulle jo have været i Italien nu.. Men hans læge frarådte ham det.. Fik taget blodprøve mandag.. Negativ.. Fik taget en mere.. Som var positiv.. Så kyssesyge til ham.. Stakkels dreng.. Ingen Italien.. Ingen sport.. Ikke rigtig noget sjovt til ham det næste lange stykke tid.. Har bare lige lidt ondt af ham.. Han havde glædet SÅ meget til den tur.. Men afsted kommer han ikke.. Han er super god til fodbold.. Men heller ikke det, må han spille i LANG tid nu.. Øv.. Ville ønske jeg kunne give ham et eller andet, så han fik det bedre.. Ved bare ikke hvad det skal være.. Spekulere sådan på om jeg ikke kan sende et eller andet, som kan opmuntre ham.. Ved jeg heller ikke hvad skal være.. Hmm.. Han kan vidst heller ikke få noget pencilin.. Det forstår jeg så til gengæld ikke.. Der må da være et eller andet, han kan få, så han får det bare lidt bedre.. Men har lægerne sagt nej til.. Forstår jeg ikke.. Men har ondt af ham..

Audition på onsdag.. :s.. Åhh.. Tror ikke jeg kommer med.. Ved ikke hvad jeg skal synge.. Kan ikke synge.. Så skal finde en "nem" sang.. En sang, hvor de ikke tænker hun tror hun kan synge.. For det ved jeg godt jeg ikke kan.. Jeg kunne selvfølgelig også lade være med at synge.. Men så fravælger jeg bare de største roller.. Ihh.. Altså..
Hvis jeg kommer med, så bliver det nok som danser.. Årh.. Tror bare ikke jeg kommer med.. Det er der bare et eller andet der siger mig.. Men vil bare super gerne være med.. Det kunne være SÅ fedt.. Hmm.. Meen.. Nu ser vi..

Skal også have fundet en eller anden leg til gymnastik på onsdag.. Li. mente, at når jeg nu havde været på kursus, så kunne jeg godt lige lave en leg til næste gang.. Hmm.. Jaa.. Så skal lige have kigget mine noter igennem.. Der må da være en eller anden.. :S

Må også hellere komme igang med lektier.. Tysk stil.. Åhh nej.. Ved ikke hvad jeg skal skrive.. Tænk Anne.. Tænk...

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endnu en weekend.. Åhh.. er publiceret 29/10-2006 11:52 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.