13 år siden

Problemer med drengenes kæreste, skrid med j

Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
7 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
6 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
5 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
8 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
8 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
6 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
8 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
8 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
6 år siden
At skrive
Josephine Lø...
6 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
6 år siden
De første dage
Michala Esch...
11 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
7 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
8 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
13 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
4 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
6 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
6 år siden
Stemme
Halina Abram...
3 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
8 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
6 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
25 dage siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
6 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
6 år siden
Bogfinke
Peter
6 år siden
Første dag.
Neola
18 dage siden
På falderebet
Sean
3 måneder, 13 dage siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
5 år siden
Skrivende
Michala Esch...
3 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
6 dage siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
2 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
4 år siden
SSO - stress
RachelBlack
7 år siden
The same old storie
Julia Stampe
3 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
7 år siden
Jeg er virkelig konisk morgentræt. Uanset hvad tid jeg går i seng aftenen før, så er jeg træt om morgenen.
Jeg bliver også hurtigt døsig i timerne på gymnasiet, for helt ærligt, så har vi slet ikke lavet noget spændende endnu!! Satans! Jeg havde ellers glædet mig til at komme i skole igen, efter jeg har været et halvt år i USA og et halvt år på højskole, men næ nej du, det lever slet ikke op til mine forventninger.!

Heldigvis for mig har jeg fået nogle gode venner allerede, så jeg ville være rigtig ærgelig over at skulle droppe ud, for så ville jeg jo også flytte hjem til København, og det er alligevel langt væk fra alle disse dejlige mennesker!

Jeg hader dansk! Det har jeg gjort lige siden 8. klasse, hvor man begyndte, at repetere alt det man havde lært igen og igen og igen. Denne onde cirkel stoppe åbenbart ikke i gymnasiet. Vi analyserer noveller for tiden, og snart skal vi rykke op til noget så wild som digte. Uhh! Jeg har lavet hundredevis af analyser i mit liv, og jeg kan det på rygraden - især når jeg altid får den kedeligste slags dansklære, der altid holder sig til de faste analyse punkter som referat, personkarakteristiker og miljøbeskrivelser! GAB!

Min nye dansklære er præcis ligesom de dansklærer jeg havde i folkeskolen og på min efterskole. Den samme type ældre dame, der ikke vil gå i dybden med fortolkningen og metaforer, men bare vil have os til at snakke hende efter munden.

Normalt halvsover jeg i dansk eller snakker med de andre - men i dag besluttede jeg mig for at deltage aktivt i timen, bare for at bevise overfor mig selv, at det vi laver er barnemad.
Jeg prøvede at blande lidt fortolkning ind i skidtet først, men det opgav jeg hurtigt og så snakkede jeg bare min lærer efter munden, ligesom de to dansklærerdengser vi har i min klasse altid gør.
Det var faktisk helt komisk til sidst. Men det var vist kun mig der havde det på den måde. Mine venner var falder ind i den sædvanlige dansk-døs, og min lære plus de to dengser syntes heller ikke, at min pludselige indblanding var en fornøjelse. Haha - så kan de lære det!

Jeg styrede også i matematik i dag, faktisk har jeg gjort det rigtig godt i skolen i dag, for jeg besluttede mig for at være aktiv.
Det er faktisk sjovere at være med i den kedelige undervisning end at prøve at slå tiden ihjel ved at grov-stene.

Efter skole var jeg til dans med Ninna og Laura, mem jeg blev nød til at gå efter en halv time, for jeg skulle til møde med kostskoleudvalget.
Mødet var vildt kort, det var faktisk bare en introduktion, så jeg ville hellere have været til dans, det er jo ikke så smart at komme bagud allerede, men jeg tror måske, at Laura gider lære mig trinene en af dagene.

Line og jeg har frådet en halv liter is i dag. Fy for fanden! Altså næsten en halv liter hver! Haha! Vi havde det sygeste ædeflip, og så sked vi bare på kostråd og fornuften og kastede os frådende over isen.
Det er fandme rart at være ligeglad med, hvad man spiser en gang i mellem, for selvom jeg ikke direkte stresser over det til hverdag, så kan jeg ligeså godt indrømme, at jeg altid tænker over, hvad jeg spiser, og hvor meget jeg spiser!

Ida havde taget en masse plakater med til mig i dag. Det er bare super sødt af hende, hun skal jo ikke selv bruge dem til noget, men det er helt sikkert ikke hvem som helst, der bare giver alle sine plakater væk.
Så jeg har fået klistret plakater op på alle de grimme mærker min gamle væg er fyldt med. Det var faktisk hyggeligt nok at gøre for Melissa hjalp mig.

Vi hygger os rigtig godt sammen, Melissa, Line, Kenneth og jeg - altså efter skole.
Det er bare lidt irriterende, at jeg ikke tør spørge Kenneth, om vi har noget kørende eller ej, for det er ret frustrende ikke at vide det!

Jeg har set hans kæreste nu. Jeg blev inspireret af en dagbog herinde til at kigge mig lidt omkring på arto, og vupti så fandt jeg et billede af tøsen.
Hun er nok mere hans type, for hun er også hippie-agtig - men hun er altså ikke særligt køn. Faktisk er hun overhovedet ikke køn, hun er nærmere på grænsen til grim - og det har nok givet mig lidt fornyet håb.

Apropro drenge der har en kæreste. Emil og jeg har været oppe at skændes. Oh my God. Vi skændes aldrig! Men i går sagde han, at jeg sårede ham meget, og at vi ikke skulle snakke sammen mere..! Heldigvis har vi fået snakket lidt om det i dag, men jeg ved ikke, om det helt seriøst er løst.
Jeg elsker fandme den dreng som min ven, men vi er begge to meget forvirrede over vores følelser for hinanden.

Jeg kan godt lide ham, men han har jo en kæreste, og han bor så langt væk.
Han siger, at han vil have mig mere end sin kæreste - men alligevel er han sammen med hende endnu. Men jeg tror, at det er fordi, han ikke tror på, at han er god nok til mig. Han synes ikke, at han er lækker nok. Men som jeg har forklaret ham en million gange, er jeg ligeglad med, hvordan han ser ud, det er hans personlighed, jeg så godt kan lide!
Fat det nu knægt!!
Men selvom han droppede sin kæreste til fordel for mig, så ville jeg nok ikke være sammen med ham. Jeg synes ikke om lang distance forhold, og jeg er ikke klar til en kæreste.

Jeg er både for wild og løs på tråden til at have fast kæreste, og jeg er heller ikke parat til at prioritere en kæreste højere end mine venner.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Problemer med drengenes kæreste, skrid med j er publiceret 05/09-2007 23:26 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.