16 år siden

Kamp med hajer og kæmpeblæksprutter

Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
hmm tirsdag var egentlig en lidt hård dag alligevel! Var totalt træt, og vores underviser er.. hun er så drævende at det gør mig vred! Synes vi bruger alt for lang tid på ingenting, og så har hun en tendens til at snakke lidt ned til de studerende, og jeg tror at hun nogen gange 'falder lidt ud' når hun snakker, og så glemmer hvor hun nåede til.. hmm godt at vi hun har et modul tirsdag! Nå ja ok, hun virker egentlig ok sød.. hmm de timer er bare kedsommelige! Håber det bliver bedre når vi skal starte med at lave oplæg..

Onsdag gik med læsning og at købe gave til min far. Købte normalerwiese-dvden der lige er kommet ud. Hader det program! Blev så frustreret over at skulle købe dvden, at jeg måtte ringe til min bror, for at høre om nu min far VIRKELIG ville blive glad for gaven. Men nogen gange skal man tænke på hvad der vil gøre andre glade, og holde sin smag for sig selv! Nu er jeg glad for at jeg har købt en god gave til ham.

D savner Utila - det at skulle arbejde for at leve, at der er spænding i hverdagen modsat her!
Om natten havde han drømt at vi var tilbage, og at vi var på vej til en eller anden bar. For at komme til baren skulle man svømme igennem et område, der var fyldt med barracudaer (meget aggressive fisk med sylespidse modhagende tænder) hajer og pænt store ondsindede blæksprutter. Som sædvanligt var det mig der halvvejs skulle reddes (mænds beskytterinstinkt?).
D smed store sten efter blæksprutterne, og efter en voldsom kamp kunne vi kravle op af stigen, og ind i baren.
Der sad Tim, som vi var sammen med på Utila, ganske roligt og vinkede bare smilende, mens D befriede mig for fastsugede blækspruttearme. Alle skulle jo igennem den omgang for at komme på baren, det var helt normalt.
Jeg var vågnet om natten ved at D aede mig på håret, det plejer han aldrig at gøre når vi sover, men han skulle nok lige være sikker på at jeg stadig var der, og ikke var blevet snuppet af en kæmpe blæksprutte.

Jeg savner også Utila.. bortset fra myggene! De var da godt nok helt forfærdelige!

I nat drømte jeg først at jeg fandt en gammel taske, og at der lå en helt masse penge i den. Den havde en masse rum, ligesom der bare fortsatte med at være rum med penge og rod..

Bagefter havde jeg en meget mærkelig drøm! Jeg boede hjemme hos mine forældre, og var ved at læse. Det ringer på, og jeg går ud for at lukke op i en t-shirt og grimme hvide trusser der hænger løst. Det er postbudet, en helt almindelig udseende mand midt i 40erne. Han flirter, men jeg fanger den ikke, synes det er meget normalt snak med posten. Han giver mig en pakke, og det synes jeg er lidt underligt, for jeg har ikke bestilt noget.
Jeg går ind for at åbne pakken, og den indeholder ved første indtryk to videobånd. Forinden har jeg drømt at jeg har haft undervisning. Det var på universitetet, men foregik i min gamle grundskole sammen med pille. Vi havde to forskellige fag, og fik i hvert vist en video, som vi så skulle bruge i en skriveøvelse. Men de handlede om politik, og var totalt svære at tyde nogen mening i - for mig i hvert fald. Med den ene sad vi i to timer bagefter og skrev, og pille blev næsten færdig, men jeg havde kun fået skrevet en masse ubrugeligt sludder. Jeg var vildt stresset over dette!
Men nu sad jeg med de to videoer igen, og det gik ok denne gang, selv om det stadig var nogle uoverskuelige projekter.
Så kommer min mor ind og vi begynder at pakke resten af indholdet ud. kassen er lige pludselig blevet meget større, og har en hel masse rum, der bliver ved med at kunne tages ting ud af. Jeg ved at det er noget posten har givet mig som gave, men så finder jeg følgesedlen, og ser at jeg skal betale 2000 kr for et eller andet!
Min mor synes at det er utrolig mærkeligt, og mener at posten har bagtanker, jeg synes bare at det er meget sødt, bare en venlig handlin(!??)
Jeg samler en mærkelig elektrisk grill, der kommer som samlesæt, og har pludselig sat en video på. Postmanden har optaget sig selv. Han flirter, kalder mig 'søde skat'.. det er ligesom at han kan se mig igennem skærmen. Og nu synes jeg også at han er creapy, men kun fordi jeg har overtaget min mors følelse.

Jeg halvvejs vågner og er vildt stresset over de opgaver jeg skulle lave i drømmen, og det tager mig nok en time at falde ned, og helt finde ud af, at det bare var i drømmen jeg skulle lave dem..

Nå nok om drømme!

D tog mod herning for et par timer siden, og jeg vågnede op til en besked om, at jeg havde fået en vikar til på søndag. Jeg havde stresset vildt meget over at skulle finde en, har ringet til alle, men ingen kunne. Til sidst prøvede jeg at høre sangeren om hun kendte nogen. Hun sendte 4 numre, og den sidste skrev så her i morges at hun godt kan, skønt! Så behøver jeg ikke have dårlig samvittighed over, at skulle virke overrasket over at en falsk vikar af en eller anden mærkelig grund ikke dukker op!

Nå, jeg har bestemt mig for at klippe hår før jeg smutter til 6 timers derrida seminar, så jeg må hellere komme i gang nu.. nu skinner solen, og så stiger temperaturen i badeværelset også.

Og så skal jeg altså huske pingvins cder i dag!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kamp med hajer og kæmpeblæksprutter er publiceret 13/09-2007 09:01 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.