Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 4 dage siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Så skete det......jeg fik besøg af John!

Han var jo på kursus ovre vestpå hele weekenden, men vi skrev lidt sammen på sms lørdag eftermiddag. Vi flirtede lidt (som vi plejer) og på et tidspunkt skriver han at han overvejede at køre over til mig fredag aften. Jeg skrev tilbage at det kunne han da bare ha gjort, og inden vi fik set os om så ville han komme om aftenen når de var færdige på kurset for den dag.

Allerede ved 17 tiden gik jeg i bad og begyndte at gøre mig lækker, den fik bare hele turen. ;-)

Hen på aftenen begyndte sommerfuglene dog at indfinde sig, temmelig kraftigt endda, så jeg fandt lidt rom frem for at dulme nerverne. Ved 22 tiden skrev John så at de var færdige og han kørte så kort tid efter. kl 23:50 var han her så.

Puha, jeg havde fået besøg af en hel sommerfuglefarm lige inden han kom, men hvor var det dejligt at se ham igen så mange år efter. Jeg troede egentligt at det var ca. 14 år siden vi sidst havde set hinanden, men vi fandt ud af på et tidspunkt at det må ha været længere tid siden, nok nærmere 17 år siden. Ret vildt at tænke på egentligt.

Jeg gik ned i opgangen og tog imod ham og fik et kæmpe kram lige da han kom. Men inden vi kom op i lejligheden havde han trukket mig ind til ham og kysset mig.......og uha....

Oppe i lejligheden skulle han lige låne toilettet og imens gik jeg fuldstændig i rundkreds om mig selv, vidste slet ikke hvor jeg skulle gøre af mig selv. Først hen i sofaen og sidde, op og stå og på vej ud i køkkenet, nej ikke alligevel, sofaen, nej heller ikke, kigge ud af vinduet, hov lige checke at stearinlysene brænder ordentligt, hen i sofaen og sidde igen....puha jeg var rastløs.

Han var måske væk i ca. 1 minut, men det føltes virkelig som længere. Da han (endelig) kom tilbage igen begyndte vi at kysse igen og der gik ikke lang tid før vi endte inde i sengen. Jeg vil ikke begynde at skrive om alle detaljerne, men vil bare sige at det var RIGTIG dejligt. Det er ufattelig længe siden jeg er blevet elsket med og begæret så meget. En rigtig god oplevelse.

Ved 2:30 tiden lagde vi os til at sove. John skulle afsted igen ved 5 tiden så vi satte vækkeuret til 4:30 og kunne lige nå at få et par timer. Jeg sov dog ikke ret meget, nød virkelig at have ham liggende ved siden af mig helt tæt og med en arm omkring mig. Men jeg tror han fik sovet lidt, heldigvis.

Lidt i 5 sagde jeg så farvel til John, havde virkelig nydt de sidste 5 timer helt vildt. Kunne selvfølgelig ikke sove igen efter han var taget afsted, savnede at have ham liggende helt tæt og med armen omkring mig. Lå også og tænkte på alt muligt andet, bl.a. den her dårlige samvittighed jeg fik igen. Men igen var det ikke dårlig samvittighed over for Kenny, men derimod over hvorfor jeg IKKE havde det.

Som I ved har jeg tænkt over hele situationen med Kenny i lang tid nu. Jeg tror jeg er kommet nærmere en beslutning, dog uden at have truffet den endegyldigt. Jeg tror mere og mere på at jeg ikke er villig til at forlade Danmark, min familie, mine venner og alt det jeg har her. Jeg har for meget at miste i forhold til det jeg får ved at flytte derover. Og så den faktor, at hvis jeg søger gennem lotteriet igen (hvilket for mig at se er den eneste måde at få arbejdstilladelse på i øjeblikket) så går der mindst 1½ år før jeg kan flytte derover, og det er jeg ikke sikker på jeg kan vente med i forhold til Kenny. Jeg har haft et ufatteligt hårdt år siden sidste sommer, jeg kan ikke gå igennem det i 1½ år mere, jeg tapper mig selv fuldstændig for energi og vil køre mig selv helt i sænk, så jeg ikke har kræfter til at stable et nyt liv på benene når jeg flytter derover. Og 1½ år er hvis alt går som det skal næste år, det er der dog ingen som helst garanti for at det gør, og så kommer der minimum ét år oveni hvis det ikke lige går til næste år igen. Puha...

Nu kommer så næste svære skidt...at snakke med Kenny om det. Jeg ved at jeg vil knuse hans hjerte og på sin vis også mit eget. Dobbelt faktisk, for jeg bliver også ufattelig ked af at jeg skal gøre det her ved ham. Snakkede faktisk med ham på skype i eftermiddags, men jeg sagde ikke noget om alt det her. Der havde været røveri i banken, hvor han arbejder, i fredags så han havde lige nogle ting han skulle have bearbejdet i den forbindelse. Valgte af den grund ikke at bringe det på bane. Men jeg ved, at jeg blir nødt til at snakke med ham om det i den nærmeste fremtid. *suk*

Var i svømmeren og have hold i eftermiddags, for første gang i denne sæson. Det var rigtig dejligt at se alle "mine" unger igen. Morten, Phillip og Helena's far, kom hen til mig lige i starten og stilte sig helt op af mig. Blev lidt skræmt, tænkte hvad dælen havde han gang i. Så siger han at hvis jeg ikke lige havde haft mine briller på ville han ha taget mig og holdt om mig og hoppet i vandet med mig. Ihhh altså, den laban. ;-) Han er faktisk ret sød, Morten, og kan mærke at han også synes ret godt om mig for han skal altid lige hen og snakke om dit og dat. Han flirter også en lille smule, men aldrig vildt eller noget, han har jo konen og hans 3 børn med derhen.

Senere kom Mathis og hans 2 piger, Feline og Flora. De er bare så søde, hans piger. Det er han nu også. Svømmer som regel med ham mandage og torsdage også, hvor han selv træner. Har kendt ham knap 2 år efterhånden og snakker en hel del med ham når vi selv svømmer. Han er også god til at flirte, kan se han gør det med mange piger. Men kan også mærke at jeg er lidt speciel i hans øjne, han flirter lige en tand mere med mig. Undtagen når hans kone er med i svømmeren her om søndagen, så holder han en smule igen. Mathis er faktisk ret sød og jeg har længe haft et godt øje til ham. Men han er jo gift og jeg kender hans kone og børn ret godt. Det vil jeg helst ikke rodes ud i. Er bare lidt træls, for har fået at vide fra flere af mine kolleger henne fra svømmeklubben at ham og jeg passer så godt sammen.

*Suk* det er så svært at finde ud af alt, hvad der har med kærlighed at gøre. Synes alting var så nemt da jeg var yngre, der var det til at forstå. Men nu, sådan ca. efter jeg er fyldt 30, så begynder livet virkeligt at blive kompliceret og svært at finde ud af. :S

Vil i seng nu, fik ikke for meget søvn sidste nat...

Nat nat derude...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kompliceret kærlighed... er publiceret 18/08-2008 00:21 af NuserNielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.